Pirjo Bovellán mukaan tekemään markkinointia ja viestintää

9.9.2014

Pirjo Bovellán, jota huudellaan lempinimellä pibo, aloitti työskentelyn elokuussa PoPLin viestintään ja markkinointiin liittyvien tehtävien parissa. Aikaisemmin hän on toiminut viestinnän tehtävissä Nokian Oulun toimipisteessä ja työn ohella hän kouluttautui tiedottajaksi.

Nokian jälkeen hän on tehnyt koulutusassistentin tehtäviä Luovilla ja oli markkinoinnin harjoittelijana Cyberlightning Oy:ssä. Lisäksi hänellä on meneillään ravitsemustieteen opinnot Itä-Suomen avoimessa yliopistossa.

Tämä ensimmäinen kuukausi on mennyt tutustuessa PoPLin monipuoliseen tarjontaan seuratoiminnan kehittämisen, lasten ja nuorten liikunnan sekä aikuisliikunnan alueella.

Seuratoiminnasta minulla on kokemusta sekä johtokuntatyöskentelystä, että lasten vanhempana olemisesta. Kehittämispäällikkö Juha Haajasen kanssa pääsen varmasti tutustumaan laajemmin siihen, miten PoPLi voi tukea ja kehittää alueen urheiluseuroja ja järjestöjä.

Viime viikolla olin lasten ja nuorten liikunnan päällikön Vive Ronkaisen mukana Pyhännän koululla pidetyssä On PoP Liikkua – toimintapäivässä, joka on yksi tapahtumamuoto lasten ja nuorten liikunnan alueella. Kiertueesta on enemmän tietoa Viven artikkelissa toisaalla tässä lehdessä. Tapahtuma oli erittäin hyvin suunniteltu yläkoulun oppilaiden ja Viven yhteistyöllä ja aurinkoinen päivä kului todella nopeasti lasten innokasta touhuamista seuraten.

Aikuisliikunnan puolella pääsin tutustumaan Inbody kehonkoostumuslaitteen toimintaan ihan omakohtaisesti testiin osallistumalla. Lisäksi minulle tehtiin polkupyöräergometritesti, joten sain kattavan kokonaiskartoituksen omasta kropasta ja sen kunnosta. Etukäteen vähän jännitti, koska en ollut aikaisemmin tällaisessa testissä käynyt, mutta Tanja tsemppasi ja kannusti niin, että jännitys unohtui täysin. Mukaani sain kirjalliset tulokset sekä hyviä neuvoja ja vinkkejä testipalautteen muodossa. Se jos mikä sai innostumaan taas ihan eri tavalla itsensä ”huoltamisesta”. Aikuisliikuntapäällikkö Ilkka Kurttilan opastuksella aion tutustua myös PoPLin Eikka-bussiin, jossa voi käydä mittauttamassa oman kuntonsa helposti ja nopeasti. Siellä tehtävässä Suomimies – testissä mitataan leposyke, kehon koostumus ja puristusvoima ja näistä saadaan kehon kuntoindeksi. Suosittelen kyllä ehdottomasti kaikille, joita oma kunto ja hyvinvointi kiinnostavat!!

Perheessämme on aina liikuttu monipuolisesti ja lapsilla on ehtinyt olla jo useita harrastuksia eri lajeissa ja urheiluseuroissa. On ollut mm. temppujumppaa Oulun Pyrinnössä, ratsastusta Aaltokankaan talleilla, Oulun sirkuskoulua, Oulun balettikoulua, kilpatanssia Stepping Outissa sekä Telemark Teamissa, jalkapalloa OLS:ssa, jääkiekkoa Haukiputaan Ahmoissa, Oulun Kärpissä, Kiimingin Kiekkopojissa ja KiekkoLaserissa sekä alppihiihtoa Oulun alppihiihtoseurassa ja Ruka Slalomissa. Mieheni Matti on aikoinaan kouluttautunut lumilautaopettajaksi ja hän on ollut paljon mukana Oton 17, alppihiihtoharrastuksessa. Toinen kaksoispojista Topi 17, pelaa jääkiekkoa tällä hetkellä KiekkoLaserin B-junnuissa ja tytär Anni 14, harrastaa kilpatanssia Telemark Teamissa ja aloitti tänä syksynä uutena harrastuksena Showjazzin CityDancessa.

Työ PoPLi:ssa ja tehtävät kaikkinensa ovat erittäin mielenkiintoisia ja työporukkaan on päässyt helposti mukaan oppimaan asioita. Toivon, että voisin omalla kokemuksellani ja työsarallani antaa mahdollisimman paljon tukea sekä aluejärjestölle, että myös jäsenseuroille. Ensimmäisenä tehtävänä olenkin ryhtynyt miettimään sitä, mitä hyötyä seuroille on kuulumisesta PoPLiin. Toivonkin kaikilta yhteydenottoja kysymyksineen ja vinkkeineen koko Pohjois-Pohjanmaan liikunnan asioiden eteenpäin viemisessä.

Markkinointisihteeri
Pirjo Bovellan
050 406 0288
etunimi.sukunimi@popli.fi