Seuraesittelyssä Oulunpowerteam

9.9.2014

Oulunpowerteam (OPT) on Suomen voimanostoliiton alainen jäsenseura. Seurassamme on aktiivisia kilpailijoita voimanostossa ja penkkipunnerruksessa yhteensä parikymmentä ja lisäksi on kymmenkunta puuhamiestä.

Olemme menestyneet vähäiseen jäsenlukuun nähden todella hyvin. Olemme osallistuneet vuosina 2011 ja 2013 seurajoukkuiden SM-kilpailuihin ja voittaneet molemmat. Lisäksi seurassamme on tältäkin vuodelta yleisessä sarjassa kolme suomenmestaruutta 74kg, 93kg ja 105kg sarjoissa. Edellisiltä vuosilta löytyy myös lukuisia Suomenmestaruuksia yleisestä-, veteraani- ja nuortensarjoista.  Kansainvälistä menestystäkin on tullut, esim. Tomi Muhonen voitti 2013 MM-pronssia voimanostossa.

Jäseneksi seuraan pääsee lähettämällä sähköpostia puheenjohtaja Mikko Ronkaiselle misaro@wippies.fi. Kilpailemaan pääsy edellytykset: seuranjäsenyys, antidoping-sopimuksen allekirjoitus ja Suomen voimanostoliiton lisenssi. Järjestämme yhteistreenejä tarpeen mukaan Ouluhallilla. Seurassamme on useita erittäin kokeneita kilpailijoita joilta voi kysellä neuvoa missä tahansa kilpailuun tai harjoitteluun liittyvässä asiassa.

Seuraavan kerran pidämme yhteisharjoitukset 20.9 lauantaina Oulun urheilutalolla klo 13 alkaen. Tervetuloa tutustumaan!
Tommi Muhonen 300kg
Joukkue SM2013
Toni Haapala
Tsekin MM-kisoista