Seuraesittelyssä Telemark Team ry

9.9.2014

Oululainen Telemark Team ry on yksi Suomen vanhimmista ja menestyneimmistä tanssiurheiluseuroista. Seura on perustettu vuonna 1965 ja se on toiminut oululaisen tanssikulttuurin lippulaivana niin Suomessa kuin maailmallakin, tuoden kilpatanssin loistoa kaikenlaisille lavoille, parketeille ja harjoitussaleihin.

Tunnettuja Telemarkin kasvatteja ovat mm. Jukka Haapalainen, Sirpa Suutari-Jääskö, Marko Keränen, Katja Koukkula, Jussi Väänänen, Sanna Hirvaskari ja Jani Rasimus – vain muutamia mainitaksemme.

Telemark Team ry tarjoaa kilpatanssin opetusta sekä monipuolisesti erilaisia tanssin harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille eri puolilla Oulua. Seuramme valmentajat kuuluvat Suomen parhaimmistoon. Kilpatanssi on suosittu harrastus ja sen parissa pyörähteleekin Oulussa muutamia satoja lapsia, nuoria ja aikuisia. Ryhmiä on tarjolla kaikille vauvasta vaariin, Mamma&Vauva tanssista ja 3-4-vuotiaiden Tirriäisten ryhmistä varttuneemmille tanssi-innokkaille aina seniori-ikään asti – yläikärajaa ei ole! Telemarkissa voi tanssia myös vaikka ei omaa paria olisikaan tai kilpaileminen ei kiinnostaisi. Järjestämme kauden mittaan myös erilaisia tiiviskursseja ja kaksi kertaa vuodessa näytöksen, jossa tanssijat pääsevät esittelemään kauden aikana opittuja taitoja.

Tanssin opetuksen lisäksi Telemark Team ry järjestää säännöllisesti tanssikilpailuja sekä muita tanssitapahtumia. Jos kaipaat ohjelmanumeroa tapahtumaasi, Telemarkilta voi tilata tanssiesityksen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!

Telemark Team ry on Sinettiseura eli seura on saanut Nuori Suomi -sinetin tunnustukseksi laadukkaasta nuorisotyöstään. Telemark Team ry:lle sinetti myönnettiin vuonna 2009. Sinettiseurana Telemark Team noudattaa Reilun Pelin periaatteita ja seurassa on laadittu yhteiset pelisäännöt lasten ja nuorten harrastamisen tueksi.

Käy tutustumassa seuraamme seuran nettisivuilla www.telemarkteam.net. Voit myös tykätä meistä Facebookissa tai tilata kuukausittaisen uutiskirjeen. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja tanssin riemuun syksyllä alkavilla kursseilla. Tiesithän, että meillä tutustuminen on ilmaista!

Marianne Pirttimäki
Tiedottaja, Telemark Team ry