PoPLin verkkolehden arkisto/Syyskuu2014

Pirjo Bovellán mukaan tekemään markkinointia ja viestintää

Pirjo Bovellán, jota huudellaan lempinimellä pibo, aloitti työskentelyn elokuussa PoPLin viestintään ja markkinointiin liittyvien tehtävien parissa. Aikaisemmin hän on toiminut viestinnän tehtävissä Nokian Oulun toimipisteessä ja työn ohella hän kouluttautui tiedottajaksi.

Tavoitteena seurayhteistyöllä parempiin tuloksiin - Oulun Seuraneuvottelukunta

Urheiluseurojen ja -lajien omien tavoitteiden saavuttamiseksi Oulussa on muodostettu Seuraneuvottelukunta. Toiminta on käynnistynyt jo 1990-luvun alusta.

Oulun Laskuvarjokerho - yksi maailman parhaista paikoista!

Moottori jyrisee. Ilmavirta viheltää korvissa. Päässä poukkoilee ajatus, että osaankohan minä varmasti? Laskeutumisalue pitäisi nähdä, mutta ei mitään tietoa sen sijainnista, maa alapuolella näyttää aivan ennennäkemättömältä. On se kenttä siellä! Mene! Sitten yhtäkkiä siellä sitä ollaan, maan ja taivaan välissä, eikä aavistustakaan, mihin suuntaan pitäisi kääntää ohjauslenkkejä.

PoPLi:n verkkolehti 3/2014

Olisiko aika yhteistyön?

Näin uskotaan ainakin Valossa ja Olympiakomiteassa. Myös minä uskon siihen. Alueelliset liikunnan ja urheilun palvelukeskukset pilotit ovat käynnistymässä ympäri Suomen. Myös me PoPLissa olemme hakemassa omaa pilottia yhdessä eri lajiliittojen kanssa.

On PoP Liikkua -tapahtumat liikuttavat lapsia ja osallistavat nuoria

Keskiviikkona 3.9. Lumijoelta startannut On PoP Liikkua -tapahtumakiertue päättää syksyllä 2012 aloitetun, koko Pohjois-Pohjanmaan kattavan On PoP Liikkua -liikuntatapahtumien sarjan.

Seuraesittelyssä Telemark Team ry

Oululainen Telemark Team ry on yksi Suomen vanhimmista ja menestyneimmistä tanssiurheiluseuroista. Seura on perustettu vuonna 1965 ja se on toiminut oululaisen tanssikulttuurin lippulaivana niin Suomessa kuin maailmallakin, tuoden kilpatanssin loistoa kaikenlaisille lavoille, parketeille ja harjoitussaleihin.

Seuraesittelyssä Oulunpowerteam

Oulunpowerteam (OPT) on Suomen voimanostoliiton alainen jäsenseura. Seurassamme on aktiivisia kilpailijoita voimanostossa ja penkkipunnerruksessa yhteensä parikymmentä ja lisäksi on kymmenkunta puuhamiestä.

Golfia Kuusamossa

Kuusamon uusi Petäjäkankaan golfkenttä on nyt ollut käytössä runsaat kaksi kuukautta ja saavuttanut suurta suosiota sekä Kuusamon omien pelaajien että ulkopaikkakuntalaisten keskuudessa. Kenttä avattiin tälle kaudelle 2.6. ja suoraan kesägreeneille, mikä on harvinaista näin pohjoisessa.