PoPLin verkkolehden arkisto/Syyskuu 2012

Liikkujan Apteekki -toiminta levittäytyy

Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja Pohjois-Pohjanmaalla Liikkujan Apteekki -konseptia kehitettiin pilottivaiheesta saatujen kokemusten pohjalta valtakunnalliseksi toiminnaksi, joka käynnistyi syyskuussa koko Suomen alkavan koulutuskiertueen muodossa.

100 kilometriä sauvakävellen pitkin Tervareittiä

Kesäkuun alussa pieni porukka starttasi Oulun Sankivaarasta kohti Rokuaa. Ideana on sauvakävellä koko 100 km yhtäjaksoisena suorituksena ruokatauot välillä pitäen. Unitaukoja matkan varrella ei ole.

Northern Lightsin naisille SM-kultaa

Lightsin voitto on sikäli historiallinen, että nyt kultamitalit matkasivat ensimmäistä kertaa Helsingin ulkopuolelle täyskontaktipelin historiassa. Seura ei ole tätä ennen saavuttanut mestaruutta aikuisten SM-sarjoissa 30-vuotisen historiansa aikana.

Testaa millainen urheilija olet – kasvaurheilijaksi.fi

Nuori Suomi on kehittänyt yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa ainutlaatuiset 11–15-vuotiaiden urheilijoiden vahvuuksia ja kehityshaasteita mittaavat ominaisuus- ja elämänrytmitestit sekä urheilijoiden psykososiaalisia ominaisuuksia ja taitoja kartoittavan motivaatiotestin.

PoPLi:n verkkolehti 3/2012

Eskon puumerkki

Minkälaisessa liikuntakunnassa sinä asut? Tuetaanko seuratyötä ja kuullaanko käyttäjien tarpeita päätöksenteossa? Onko liikuntapaikoilla riittävästi harjoitusvuoroja, jäädytetäänkö kentät talvella? Innostavatko koulujen pihat liikkeelle välitunnilla ja koulujen jälkeen? Kannustetaanko ikäihmisiä liikkumaan? Nämä ovat kysymyksiä, jotka tulevat näin kuntavaalien lähestyessä mieleen.

On PoP Liikkua -viikot hyvässä vauhdissa

Pohjois-Pohjanmaan alueen kunnissa järjestettävä liikuntatapahtuma pyörähti käyntiin Kuusamosta 3.9.2012. Tänä vuonna käydään läpi ennen talven tuloa kaikkiaan kuusi kuntaa.

Urheilu- ja liikuntafoorumit kierroksella kunnissa

On PoP Liikkua -viikkojen ohjelmassa on kunnittain toteutettu myös urheilu- ja liikuntafoorumeita. Foorumeissa on myös ajankohtaisuutensa vuoksi toteutettu kunnallisvaaliehdokkaiden paneelikeskusteluita.

Maakunta Liikkeelle -hanke tekee osansa syrjäytymisvaarassa olevien nuorten hyväksi

Hanke toteuttaa jo toisen liikuntaryhmän yhteistyössä Oulun Nuorisoasiankeskuksen Etsivän nuorisotyön kanssa. Ryhmän kokoamisesta vastaa Etsivä nuorisotyö. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa arkipäivisin.

Liikunta teemaksi kunnallisvaaleissa

Valtion liikuntaneuvosto haastaa puolueita ja kunnallisvaaliehdokkaita nostamaan liikunnan esille syksyn kuntavaalikampanjoissaan.

Nyt on oikea aika seuran arpatilaukselle!

Lumilyhty -arpojen toimitukset aloitetaan viikolla 39/2012. Myyntiaika on 1.10.2012 - 31.1.2013.

PoPLi:n toimintaa 2012

Seurat: hyödyntäkää PoPLi:n tarjoamaa sähköistä tiedotuskanavaa

Palstan avulla seurat voivat tiedottaa erilaisista järjestämistään tapahtumista ja tilaisuuksista.

PoPli:n toimintaa 2012

On PoP Liikkua liikuttaa!

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry toteuttaa On PoP Liikkua -viikon kaikissa toimialueensa kunnissa vuosina 2012-2014.