PoPLin verkkolehden arkisto/joulu2014

PoPLin verkkolehti 5/2014

Uudistunut verkkolehti

Kuten jo edellisessä PoPLin verkkolehdessä kerroimme, muutoksen tuulet puhaltavat. Verkkolehden toimitustapaa ja ulkoasua muokataan ja tässä nyt ensimmäinen kokeiluversio.

Eskon puumerkki

Kiitän kaikkia urheilun ja liikunnan toimijoita vuodesta 2014. Nyt on aika hengähtää ja hiljentyä viettämään rauhallista joulun aikaa läheisten kanssa. Hyvää Joulua ja urheilullista vuotta 2015!

Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaala

Pohjois-Pohjanmaan Urheiugaalaa vietetään jälleen vuoden alkajaisiksi Radisson Blu hotellissa lauantaina 31.1.2015 alkaen klo 18.00.

#Mun liike -kampanja

Pohjois-Pohjanmaan kouluista on arvottu kymmenen koulua #MunLiike – kampanjaan. Koulut ovat Länsituulen koulu (Haukipudas), Pitkäkankaan koulu (Oulunsalo), Hailuodon koulu (Hailuoto), Terva-Toppilan koulu (Oulu), Ritaharjun koulu (Oulu), Pateniemen koulu (Oulu), Jokirannan koulu (Kiiminki), Lumijoen peruskoulu (Lumijoki), Saloisten koulu (Raahe) ja Pattasten koulu (Pattijoki).

Vinkkejä liikkujalle - luentosarja

2015 PoPLi järjestää Vinkkejä liikkujalle –luentosarjan, jonka painopistealueena on työyhteisöliikunnan kehittäminen ja asiantuntemus. Luentosarjassa pääsee kuulemaan alansa huippuasiantuntijoiden tietämystä. Sarja käynnistyy tammikuussa Timo Haikaraisen luennolla Kaikki kehonkoostumuksesta.

 

PoPLin talousosasto muistuttaa!!

Seurat, tarkistakaa vielä, että olette hoitaneet kaikki vuoden 2014 maksuihin liittyvät asiat.

Vuosi-ilmoitukset maksetuista palkoista, palkkioista ja matkakorvauksista pitää tehdä tammikuun loppuun mennessä!!

PoPLi 20-vuotta

Juhlavuoden tapahtumia - tammikuun tarjous

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta aloittaa 20-vuotisjuhlavuotensa tarjoamalla hyvän startin elämäntavan muutokselle ja kuntoilun aloittamiselle.