Oulun Voimisteluseura tarjoaa liikunnan iloa laatuseurassa

16.12.2013

Oulun Voimisteluseura (Ovos) on vuonna 1930 Naisvoimisteluseura Oulun Kisa-Siskot ry -nimellä perustettu Suomen Voimisteluliiton jäsenseura. Seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuksia harrastaa monipuolisesti liikuntaa iästä riippumatta.

Seuran laadukas toiminta on palkittu sekä Nuoren Suomen Sinetti- että Voimisteluliiton aikuisliikunnan Priima-laatupalkinnoilla. Omalta osaltaan laadun takaavat osaavat ja koulutetut ohjaajat.

Oulun Voimisteluseuran liikuntatarjonta on laajaa. Tanssillisen voimistelun, tanssin ja jumppakouluryhmät (5-12v) osallistuvat valtakunnallisiin katselmuksiin ja Voimisteluliiton järjestämiin kilpailuihin ja tapahtumiin. Voimisteluliiton tapahtumissa seura on kerännyt runsaasti menestystä ja positiivista palautetta ja esiintymismahdollisuuksien tarjoaminen onkin tärkeä osa seuran toimintaa. Esiintyvien ryhmien lisäksi seurassa on mahdollisuus harrastaa mm. perheliikuntaa, Liikuntaleikkikoulua sekä erilaisia aikuisille suunnattuja, lähinnä tanssillisia ja voimisteluun pohjautuvia, ryhmäliikuntamuotoja.

Seuran toimintaa ohjaavia arvoja ovat elämyksellisyys ja ilo, suvaitsevaisuus ja keskinäinen kunnioitus, tasavertaisuus, terveet elämäntavat ja hyvät käytöstavat. Näihin arvoihin pohjautuen Ovos tarjoaa laajasti harrastusmahdollisuuksia ja myös ainekset tavoitteellisempaan voimistelun tai tanssin harrastamiseen. Oulun Voimisteluseurassa on laadittu myös kestävän kehityksen tavoitteet ja toimintasuunnitelma, joiden pohjalta jäseniä kannustetaan tällä kaudella mm. suosimaan polkypyöräilyä ja kimppakyytejä matkoilla harjoituksiin.

Esiintyvien ryhmien toimintaan pääsee tutustumaan mm. perinteisessä kevätnäytöksessä, joka järjestetään 17.5.2014 Haukiputaan teatterikuopalla. Lisätietoja näytöksestä ja muista tapahtumista, joissa Oulun Voimisteluseura on mukana, löytyy seuran nettisivuilta www.oulunvoimisteluseura.fi sekä Facebook-sivulta www.facebook.com/oulunvoimisteluseura. Nettisivuilla on myös kattavasti tietoa seuran tuntitarjonnasta. 

Tervetuloa mukaan toimintaan!
Riitu Kerola
Oulun Voimisteluseura ry

 

Ovos osallistuu vuosittain Voimisteluliiton järjestämiin Show-tapahtumiin. Kuvassa seuran tanssijoukkueet Pohjanmaan alueellisessa Show-tapahtumassa Kokkolassa syksyllä 2013.
Tanssillisen voimistelun joukkue Fuksia Kokkolan alueellisessa tapahtumassa.
Kesällä 2013 Ovos osallistui kahden bussilastillisen voimin voimistelun Sun Lahti -suurtapahtumaan.
Tärkeä osa seuran toimintaa on jokakeväinen kevätnäytös, joka on jo useampana vuotena järjestetty Haukiputaan teatterikuopalla. Kuvassa tanssijoukkue Koralli.