PoPLin verkkolehden arkisto/Joulukuu2013

Seuratoiminnan kehittämistuen haku käynnissä!

Avustus on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen perustoiminnan kehittämiseen. Seuratuen avulla vahvistetaan seuratoiminnan laatua, kehitetään ja uudistetaan perustoimintaa, sekä mahdollistetaan liikunnan harrastaminen taloudellisesti erityisesti lapsille ja nuorille.

Vapautta kolmessa ulottuvuudessa

Lentäminen on aina kiehtonut ihmistä. Lentämisessä on jotain sellaista, mikä saa varmasti jokaisen näkemään itsensä lentämässä lintujen lailla taivaan sinessä. Kuitenkin, tunnetta lentämisestä on vaikeaa kuvailla sanoin. Se on jotain sellaista, mikä pitää kokea itse.

Ainakin 170 erilaista kiekkotarinaa

Kärppä-säätiö on toiminut 10 vuotta. Vuosikymmenen aikana säätiö on jakanut pohjoissuomalaiselle kiekkoilulle - erityisesti juniorikiekkoilulle - lähes 400 000 euroa.

PoPLi:n verkkolehti 4/2013

Eskon puumerkki

Pohjois-Pohjanmaan Liikunnan syyskokouksessa äänestettiin. Äänestettiin PoPLi:n hallituspaikoista. Minulle on kerrottu, että vastaava olisi tapahtunut ainoastaan kerran aikaisemmin PoPLi:n historiassa. Äänestäminen ei ole suinkaan huono asia. Se vain osoittaa, että jäsenillä on kiinnostusta PoPLi:n toimintaa kohtaan.

Innokas – hanke käynnistymässä

Työyhteisöliikunta on yksi painopistealue PoPLi:n tavoitteessa ”Maailman liikkuvin urheilukansa 2020” Innokas-hankeelle on haettu rahoitusta ELY-keskukselta ja sen toiminta-aika on vuosi 2014.

Oulun Voimisteluseura tarjoaa liikunnan iloa laatuseurassa

Oulun Voimisteluseura (Ovos) on vuonna 1930 Naisvoimisteluseura Oulun Kisa-Siskot ry -nimellä perustettu Suomen Voimisteluliiton jäsenseura. Seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuksia harrastaa monipuolisesti liikuntaa iästä riippumatta.

POHJAN AKAT - hyvän mielen lähettiläitä

Oulun Tarmo on Oulussa toimivat perinteikäs urheiluseura,joka on perustettu vuonna 1907. Seura on yleisseura,jonka riveissä on yli sadan toimintavuoden aikana toiminut kymmeniätuhansia urheilusta innostuneita ihmisiä, huippu-urheilusta arkiliikunnan harrastajiin.