Kempeleen Lentopallo kerää varoja omaan toimintaan Lumilyhty-arvoilla

17.12.2012

Jo useamman vuoden aikana seura on kerännyt varoja oman toiminnan pyörittämiseen Lumilyhty-arvoilla. ”Vuonna 2011 seura myi 1 500 arpaa ja tänä vuonna on tilattu 1 000 arpaa ja nekin on melkein jo myyty”, kertoo seuran puheenjohtaja Reijo Kananen.

”Olemme todenneet Lumilyhty-arvat mukaviksi seuran varojen keräämistoiminnaksi, sillä hyvin tunnettuna tuotteena ne menevät hyvin kaupaksi, siksi otimme niitä jälleen myyntiin”, kommentoi puheenjohtaja Kananen.

Meidät on otettu mukavasti vastaan läheisessä kauppakeskus Zeppelinissä ja viime vuonna olimmekin siellä yhtenä viikonloppuna myymässä Lumilyhtyarpoja. Tänä syksynä kaikki arvat menivät myyntiin perheiden kautta. Myymme Lumilyhtyarpoja mielellämme myös tulevina vuosina.

Vartti Ouluun

Kempele on kivenheiton päässä Oulusta ja samalla se on Oulun eteläisin keskus. Vaikutusalueella (Oulu ja ympäristökunnat) asuu yli 200 000 ihmistä. Pelkästään omassa kunnassa on noin 16 000 asukasta. Kempele tarjoaa erinomaiset palvelut kaikille. Lapset ja nuoret ovat erityishuomiomme kohteena. Kempeleen kunta tukee toimintaamme maksamalla toimintatukea seuran jäsenmäärän ja harrastusaktiivisuuden perusteella.

Faktoja seurasta

Seura on perustettu vuonna 2005, kun se erkaantui yleisseurasta nimeltään Kempeleen Pyrintö. Vuodesta 2009 alkaen seura on keskittynyt vai ja ainoastaan junnutoimintaan lentopallossa. Mukana heillä on kaikkiaan 100 junnua, aina Tikru-ryhmästä (esikouluikäiset) aina B-tyttöihin (1996–1997 syntyneet). Seuralla on tällä hetkellä yli 15 juniorijoukkuetta, jotka harjoittelevat ahkerasti ja osallistuvat aktiivisesti eri turnauksiin.

Seura on Veikkauksen ja SLU:n yhteisen toisen varainhankintakeinon eli Verkkokumppaniseuratoiminnan piirissä. Lue lisää verkkokumppanitoiminnasta.

Vielä kannattaa tilata arpoja, sillä myyntiaikaa on aina 31.1.2013 asti. Vasta ensimmäinen BMW 114i -päävoittoauto on mennyt Kajaaniin, joten monta autoa ja useita muita voittojaa, yhteensä yli 61 000 kpl on jaossa.

Christine Heinonen, LUM 16/12, SLU.fi.