Gaala oli menestys!

15.12.2011

Haukiputaalla järjestetty Pohjois-Pohjanmaan Liikunnan Urheilugaala oli varmasti muidenkin kuin minun mielestäni success, menestys.

Siinä yhdistyivät oikeastaan kaikki hyvän tapahtuman elementit: paikka oli viihtyisä, ohjelma korkealaatuinen, juontajat juttelivat mukavasti, palkinnonsaajat muutamaa Force Majeurea lukuun ottamatta kiitettävästi paikalla ja ruokakin hyvää ja riittävästi. Kaikki järjestelyihin osallistuneet saavat tässä raikuvat aploodit.

Palkitsemisten osalta pyrimme huomioimaan koko PoPLi:n toiminta-alueen ja urheilusaavutusten osalta myös niiden taustalla olevan työn ja tavallisten ihmisten liikuttamisen.

Gaala järjestettiin nyt viidennen kerran eli siitä on muodostunut jo perinne. Aiemmin olemme juhlineet Oulussa ja nekin ovat olleet arvokkaita ja mukavia tilaisuuksia. Nyt halusimme lähteä vähän kauemmaksi. Tällä halusimme viestiä siitä, että arvostamme kovin sitä työtä mitä seuroissa tehdään ja haluamme sitä tukea.

Olimme nyt Haukiputaan Heiton kotipesässä ja saimme Jukan porukalta apua järjestelyihin, kiitos siitä ja ohjelmaan paikallista osaamista, joka oli kuten yllä totesin todella korkealaatuista ja sykähdyttävää. Tällä linjalla on syytä jatkaa ensi vuonnakin. Otamme mieluusti vastaan seuroilta ehdotuksia gaalan pitopaikaksi.

Olemme nyt toimintavuoden kalkkiviivoilla. Vuosi on ollut PoPLi:n osalta työntäyteinen ja monelta osin menestyksekäs. Eikä tahti hiljene ensi vuonnakaan, vaan päinvastoin. Haasteet yhä kasvavat ja PoPLi tulee näkymään entistäkin voimakkaammin koko maakunnassa. Mutta sitä ennen on hiljentymisen paikka.

Toivotan kaikille
RAUHALLISTA JOULUA ja LIIKUNNALLISTA UUTTA VUOTTA!

Seppo Sammelvuo
Puheenjohtaja

Katso kaikki Urheilugaalassa palkitut

Haukiputaan Heiton talo tarjosi erinomaiset puitteet gaalalle.
Kuvassa (vasemmalta) PoPLi:n varapuheenjohtaja Tauno Puurunen, Virpiniemen liikuntaopiston rehtori Pekka Hämäläinen, PoPLi:n aluejohtaja Esko Hassinen ja PoPLi:n hallituksen puheenjohtaja Seppo Sammelvuo.