PoPLin verkkolehden arkisto/joulukuu 2011

PoPLi mahdollisti juoksukoulun aloittamisen Siikalatvalla

Oman juoksuharrastuksen myötä olin kiinnostuneena seurannut erilaisten Oulun seudulla pyörivien juoksukoulujen sisältöjä, toimintatapoja ja tavoitteita.

Työelämään tutustumista Palloilupäivässä

Vietimme tiistaina 13. päivä joulukuuta erityisliikunnan palloilutapahtumaa Nallisportissa. Meille tettiläisille tapahtuma oli erilainen ja avartava kokemus.

Aavistus asennetta, hyppysellinen hanketta ja tahtotila toiminnallisuuteen

Liikkuva koulu –hankkeen toinen toimintavuosi on likimain puolimatkassa. Kaksivuotinen pilottihanke koulun toimintakulttuurin kehittämisessä toiminnallisempaan suuntaan alkaa olla kevättä vaille valmis.

Katse horisonttiin

Aamu aurinko nousee, horisontissa näkyy toinen purjevene. Miten on mahdollista että kaksi venettä voi kohdata aavalla merellä vaikka lähtöpaikka on vastarannalla monen sadan mailin päässä?

PoPLin verkkolehti 1/2011

Eskon puumerkki

Edessäsi on uusi Pohjois-Pohjanmaan Liikunnan verkkolehti: Pohjoisesta Tuulee. Nimi Pohjoisesta Tuulee on perinteikäs, jo 1960-luvulta lähtien käytössä ollut Pohjois-Pohjanmaan urheilu- ja liikuntajärjestön tiedotuslehden nimi.

PoPLi:n vuosikokouksen päätöksiä

Seppo Sammelvuo jatkaa PoPLi:n puheenjohtajana

Pohjois-Pohjanmaan Liikunnan vuosikokous pidettiin Kaijonharjun Liikuntatalossa keskiviikkona 7.12. Kokous valitsi yksimielisesti liikuntaneuvos Seppo Sammelvuon jatkamaan PoPLin puheenjohtajana vuosiksi 2012 - 2013.

Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaala 2011

Gaala oli menestys!

Haukiputaalla järjestetty Pohjois-Pohjanmaan Liikunnan Urheilugaala oli varmasti muidenkin kuin minun mielestäni success, menestys.

PoPLi:n toimintaa 2012

PoPLi sitoutuu valtakunnallisiin tavoitteisiin

PoPLi sitoutuu toteuttamaan SLU yhteisön vision 2020 ”Olemme maailman liikkuvin urheilukansa – 2020” mukaista toimintaa.

PoPLi:n toimintaa 2012

Maakunta Liikkeelle hanke kohtaa 15 000 ihmistä

Maakunta liikkeelle hanke on PoPLi:n hallinnoima kolmivuotinen ESR-hanke. Osatoteuttajana hankkeessa on OAMK ja vuodelle 2012 onkin sovittuna jo viisi opinnäytetyötä.