Esittelyssä Oulun Floorball Club

25.2.2014

Seura on perustettu marraskuussa 2008. Kasvu on ollut tasaista seuran perustamisesta asti, jäseniä on tällä hetkellä noin 500. Tavoitteena on tarjota alueen lapsille ja nuorille laadukasta, edullista ja monipuolista salibandytoimintaa taitotasoon katsomatta.

Mukaan pyritään ottamaan kaikki halukkaat lapset ja nuoret ja heitä kohdellaan tasapuolisesti. Seurassa toimii tällä hetkellä myös kaksi miesten ja yksi naisten joukkue sekä yksi harrasteryhmä.

Toiminta-ajatuksena on kehittää salibandytoimintaa koko Pohjois-Suomessa. Esimerkkinä jo viidettä kertaa Oulussa toteutettava, OFBC:n ideoima ja OLS:n kanssa yhteistyössä toteutettava Nordic Floorball Games, joka on yksi Suomen suurimmista lapsille ja nuorille suunnatuista salibandytapahtumista. Pelipaikkoina toimii Ouluhalli sekä Linnanmaan palloiluhalli. Joukkueita osallistuu tapahtumaan laajalti ympäri Suomea. Pelit pelataan keväisessä Oulussa 23.–25.5.2014.

OFBC tekee seuratoiminnan kehitysyhteistyötä Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry:n kanssa. Seura hakee Nuori-Suomi sinettiseuraksi ja toimii jo nyt niiden periaatteiden mukaisesti.

Seuran upouusi toimisto sijaitsee Hiukkavaarassa osoitteessa Hiukkavaara H2 (kirppiksen talossa).

Lisätietoja löytyy www-sivuilta www.ofbc.fi

Salibandy on iloisten ihmisten peli, niin aikuisille kuin lapsillekin. Tule tutustumaan!

Terveisin
Raimo Höynä
Toiminnanjohtaja

Tästä se lähtee! Nordic Floorball Games tullaan pelaamaan jo viidettä kertaa Oulussa 23.-25.5.2014.
F-junnu Matti pelin tiimellyksessä.
Seura sai uuden toimiston 2014.