Kempeleen Naisvoimistelijat ry- Ilo liikkua hyvässä seurassa

25.2.2014

Kempeleen Naisvoimistelijat ry (KNV) on perustettu vuonna 1979. Viime vuosien aikana seura on kolminkertaistanut liikuntatarjontansa sekä aikuisten että lasten liikuntaryhmissä.

KNV on Suomen Voimisteluliiton (SVOLI) sekä Pohjois-Pohjanmaan Liikuntaseura (PoPLi) ry:n jäsenjärjestö. Seuramme tekee yhteistyötä Voimisteluliiton, Kempeleen kunnan, yritysten ja muiden kempeleläisten seurojen kanssa. Painotamme toiminnassamme perhekeskeisyyttä, terveyttä, yksilöllisyyttä, turvallisuutta sekä ohjauksen laadukkuutta. Painopisteet ovat aikuisten monipuolisen kuntoliikunnan harrastamisen ja lasten ja nuorten liikunnan ilon tukemisessa. 

Jäseniä seurassamme on 1100, joista alle 19-vuotiaita noin 400. Lastenryhmissä liikutaan lasten ehdoilla, ottamalla huomioon lasten ikäryhmän mukaiset fyysiset ja sosiaaliset taidot. Lasten ja nuorten liikuntaryhmissä on tarjolla alle kouluikäisille perheliikuntaa, äiti-vauva-jumppaa, tenavajumppaa ja liikuntaleikkikoulua, yli 7-vuotiaille löytyy erilaisia tanssiryhmiä, jumppakoulua sekä tanssillista voimistelua.

Aikuisten ryhmissä halutaan korostaa liikuntaharrastuksen monipuolisuutta ja säännöllisyyttä. Lihaskuntopainotteisten tuntien lisäksi löytyy tarjonnasta kehonhuoltoa ja venyttelyä, piloxingia, zumbaa eri variaatioissa sekä tanssillisen voimistelun esiintyvä ja kilpaileva ryhmä, nimeltään Flow. Ryhmässä on mukana parikymmentä 20-60-vuotiasta naista.

- Ryhmä harjoittelee kerran viikossa ja esiintyy seuran omissa tilaisuuksissa, mutta on myös innostunut kilpailemaan ja osallistunut Vuokatti Dance-festivaaleille ja Svolin aluekilpauluun. Ryhmä oli mukana suuressa Sun Lahti-tapahtumassa viime vuonna, kertoo Flow-ryhmään kuuluva KNV:n puheenjohtaja Riitta Hänninen-Ervasti.

-Lisäksi seurallamme on tarjolla erilliskursseja, esimerkiksi paritanssikurssi, pilates ja painonhallintakurssi. KNV:n liikuntaryhmille tarjotaan myös mahdollisuus hankkia esiintymiskokemusta osallistumalla tapahtumiin ja esiintymällä seuran joulu- ja kevätjuhlissa.

Kempeleen Naisvoimistelijat ry pitää huolen ohjaamisen laadusta kouluttamalla ohjaajiaan säännöllisesti. Kaikki lasten ja nuorten ohjaajat kouluttautuvat vähintään Voimisteluliiton 1-tason ohjaajiksi. KNV:lla on rekisteröityjä ja käyttöoikeusnimikkeillä suojattuja lajeja, joihin seura ja ohjaajat huolehtivat tarvittavat koulutukset sekä laji- ja ohjaajalisenssit. 

Vaikka seuramme nimessä korostuu sana naisvoimistelijat, on toiminnassa mukana myös miehiä, niin ohjaajana kuin jäseninä. KNV:n toimintaan ovat tervetulleita kaikki ikään, näköön, kokoon ja sukupuoleen katsomatta. Lisätietoa seurasta ja liikuntatarjonnastamme löydät nettisivuiltamme www.knv.fi sekä Facebook-sivuiltamme www.facebook.com/KempeleenNV.

Tervetuloa liikkumaan hyvässä seurassa!

Mari Halonen
Mainonta-ja markkinointi
Kempeleen Naisvoimistelijat ry

Flow-ryhmä
Aqua-Zumba
Keppijumppaa