Maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus pelataan Raahessa

25.2.2014

Jokavuotisen, ympäri Suomea kiertävän Power Cup-turnauksen järjestäjinä toimivat 5.-8.6. Suomen Lentopalloliitto sekä urheiluseurat Raahen Lentopallo ja Saloisten Salama. Myös Raahen kaupunki on lähtenyt tukemaan turnausjärjestelyjä kiitettävästi. udestaan tuttu toimintaympäristö.

Raahelaiset seurat ja muut toimijat valmistautuvat ottamaan vastaan n. 7000 turnauspelaajaa ja –valmentajaa. Lisäksi paikkakunnalle odotetaan muutaman tuhannen hengen suuruista kannustusjoukkoa pelaajien sukulaisista ja ystävistä.

Koivuluodon urheilupuiston alueelle tullaan rakentamaan yli 250 ulkokenttää kaikkiaan 25 eri sarjassa pelaavaa n. 800 joukkuetta varten. Jäähallilla tarjoillaan jopa 15 000 ruoka-annosta päivässä. Lähes kaikki Raahen koulut ja muut oppilaitokset on varattu vieraiden majoitustiloiksi.

Power Cup-turnaus houkuttelee joka vuosi suuren osan Suomen lentopalloilevista lapsista ja nuorista osallistumaan. Tänä vuonna vietetään turnauksen 30-vuotisjuhlaa ja Suomen Lentopalloliitto on juhlavuoden kunniaksi järjestänyt iloisen yllätyksen. Torstai-iltana Raahen Rantatorilla pidettävissä turnausavajaisissa esiintyy Jukka Poika. Avajaiset ovat avoin tilaisuus kaikille kiinnostuneille. Lisäksi lauantain kisabileisiin on saatu esiintymään Anna Abreu.

Tervetuloa Raaheen seuraamaan ja osallistumaan mahtavaan tapahtumaan!

Lisätietoja tapahtumasta

Power Cup 2013 Mikkelissä. Kuvat Jarmo Syyli