PoPLin verkkolehden arkisto/Helmikuu2014

Satu Haajanen lasten ja nuorten liikunnan tehtäviin PoPLi:ssa

Olen Satu Haajanen ja aloitin muutaman kuukauden työpestin PoPLi:ssa helmikuussa 2014 lasten ja nuorten liikunnan tehtävissä. Olen ollut PoPLilla aiemmin työharjoittelussa opiskellessani liikunnanohjaajaksi ja sitä kautta PoPLi oli minulle entuudestaan tuttu toimintaympäristö.

Maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus pelataan Raahessa

Jokavuotisen, ympäri Suomea kiertävän Power Cup-turnauksen järjestäjinä toimivat 5.-8.6. Suomen Lentopalloliitto sekä urheiluseurat Raahen Lentopallo ja Saloisten Salama. Myös Raahen kaupunki on lähtenyt tukemaan turnausjärjestelyjä kiitettävästi. udestaan tuttu toimintaympäristö.

Esittelyssä Oulun Floorball Club

Seura on perustettu marraskuussa 2008. Kasvu on ollut tasaista seuran perustamisesta asti, jäseniä on tällä hetkellä noin 500. Tavoitteena on tarjota alueen lapsille ja nuorille laadukasta, edullista ja monipuolista salibandytoimintaa taitotasoon katsomatta.

PoPLi:n verkkolehti 1/2014

Eskon puumerkki

Sotšin tuli sammui. On aika sairastaa olympiakrapulaa. Mitä nyt tehdään ja katsotaan telkkarista, kun kisat loppuivat? Ehkä säästyvän ajan voisi käyttää vaikka kuntoiluun! Sotšin kisat menivät Suomelta ihan hyvin. Hyvin ne menivät myös Pohjois-Pohjanmaan näkökulmasta.

PoPLi aloittaa urheilijoiden suorituskyvyn testauspalvelut

PoPLi aloittaa urheilijoille tarkoitetut fyysisen suorituskyvyn testauspalvelut. Urheilijoilla on mahdollisuudet testata nopeus- (liike- ja reaktionopeus) ja voima- (nopeus – kestovoima) sekä kestävyysominaisuuksia (ergometri epäsuoralla menetelmällä ja tällä hetkellä ilman laktaattimittausta) PoPLin tuottamilla palveluilla. Testit voivat olla yleistestejä tai lajiliiton käyttämiä testejä.

Hyvinvointibussi Eikalle kehuja Saksasta

Osaamista, pyörien päällä tai paikoillaan. PoPLin hyvinvointibussi Eikka kiertää toista vuotta Pohjois-Suomea. Kokemusten kautta toiminta on kehittynyt ja uusia mielenkiintoisia kokeiluja on luvassa.

Kempeleen Naisvoimistelijat ry- Ilo liikkua hyvässä seurassa

Kempeleen Naisvoimistelijat ry (KNV) on perustettu vuonna 1979. Viime vuosien aikana seura on kolminkertaistanut liikuntatarjontansa sekä aikuisten että lasten liikuntaryhmissä.

Terva-ajoista Tervaetappeihin

Aluksi Terva-ajojen järjestelyistä vastasi Oulun Luistelukerho. Vuonna 1985 Terva-ajot muuttuivat kolmipäiväisiksi etappiajoiksi ja järjestelyihin tulivat mukaan Kiimingin Riento ja Kainuun Pyöräilijät.