Muhoksen yläkoululaiset innoissaan Liikuntapäivästä

2.3.2012

Liikuntapäivää vietettiin 9.2. Jokainen oppilas sai valita erilaisista toimintapisteistä itselleen mieluisan. Vaihtoehtoja oli mm. Norsuntopsit, La Crosse, Zumba, Kaupunkisota, kurling sekä pyörätuoli pujottelu.

Koulun välituntiliikuntaporukka järjesti näitä lajeja yhdessä opettajien ja Pohjois-Pohjanmaan liikunta ry:n kanssa. Toimintaa järjestettiin ympäri Muhosta mm. Muhoksen kuntokeskus Laiffiin, jäähallille, sekä erilaisille liikuntahalleille.

Oppilaat ottivat uuden tapahtumapäivän hyvin vastaan ja jokaisella toimintapisteellä oli porukkaa. Monet olivatkin sitä mieltä, että olisi mukava, jos tällaista tapahtumaa järjestettäisiin jatkossakin. Poplin väki ohjeisti liikuntaporukkaa omille pisteilleen ja toiminta saatiin hyvin käyntiin.

Päivän kruunasi Osuuspankin lahjoittamat liikuntavälineet. Oppilaat olivat iloisia uusista välineistä. Koulussamme on toiminut viime syksystä lähtien mahdollisuus harrastaa liikuntaa välitunneilla, joten uudet välineet menevät varmasti käyttöön. Tätä toimintaa on mahdollistanut koulumme välituntiporukka ja opettaja Hanne Juujärvi. Liikuntaporukka on saanut Poplin pitämän koulutuksen ja lisää on tulossa.

Liikuntaporukka haluaisi saada lisää liikuntamahdollisuuksia kouluun, koska kaikkien mielestä liikunta on mukavaa ja erittäin tärkeää. On erittäin tyhmää lintsata liikuntapäivänä, kun meno on rentoa ja mukavaa.

terveisin Muhoksen yläkoulun liikuntaporukka (seeprat)

Kuvassa: PoPLi:n lasten ja nuorten liikunnan päällikkö Lasse-Pekka Risteelä, Muhoksen yläkoulun vastuuopettaja Hanne Juujärvi, Oulun Osuuspankista rahoituspäällikkö Matti Tyhtilä