PoPLin verkkolehden arkisto/helmikuu 2012

Urheiluseurojen verotusta koskevia käytäntöjä

Useille urheiluseuroille on tullut verotuspäätöksiä vuodelta 2010, joissa tulkinta seurojen tekemästä myynti- ja talkootyöstä on kiristynyt. Esim. seurojen suorittama karamellien, keksien, sukkien, jne. myyntityö on katsottu tuloveron alaiseksi. Myös talkoopanoksella toisen lukuun suoritettu ilotulitusrakettien myynti- tai lumenpudotuskorvaus on katsottu verotettavaksi tuloksi.

Kuusikymmentä vuotta kultamitaleita

Turun Kultaseppä Oy:n omistaja toimitusjohtaja Heikki Hurskainen päätti vuonna 1952 Helsingin Olympialaisten innoittamana perustaa kultamitalin, joka jaetaan vuosittain menestyneelle urheilijalle Oulun läänissä. Mitalin luovuttamisen tavoitteena oli tukea, edistää ja etenkin innostaa urheilijoita uusiin saavutuksiin.

Muhoksen yläkoululaiset innoissaan Liikuntapäivästä

Liikuntapäivää vietettiin 9.2. Jokainen oppilas sai valita erilaisista toimintapisteistä itselleen mieluisan. Vaihtoehtoja oli mm. Norsuntopsit, La Crosse, Zumba, Kaupunkisota, kurling sekä pyörätuoli pujottelu.

PoPLi:n verkkolehti 1/2012

Eskon puumerkki

Elämme mielenkiintoista kevättä. Maaliskuun loppuun mennessä päätetään periaatteet tulevasta valtakunnallisesta liikunnan- ja urheilujärjestöistä. Keskeisimpänä asiana on nykyisten valtakunnallisten järjestöjen: Suomen Liikunta ja Urheilun, Nuoren Suomen ja Kuntourheiluliiton yhteistoiminnasta tai jopa yhdistymisestä.

"Inbody-testaus herätti näkemään tosiasiat"

Oulussa Raksilan Uimahallilla helmikuussa järjestetty kaksiviikkoinen terveysmittaustapahtuma keräsi tuhatkunta kävijää ja testikoneet olivatkin jatkuvassa käytössä.

Oulun Hiihtoseuran toiminta on kiihkeimmillään juuri nyt

Kuluvana vuonna on kisattu nuorten ampumahiihdon SM-hiihdoissa Kontiolahdella, Keuruun SM-hiihdoissa ja Hopeasompa-loppukilpailuissa Valkeakoskella. Maaliskuun 10. päivä on jälleen vuorossa maailman vanhin yhtäjaksoisesti järjestetty pitkänmatkan hiihto Oulun Tervahiihto, joka järjestetään jo 123. kerran.

Soveltavan liikunnan iltapäivä Virpiniemessä maaliskuussa

Liikunta on aina nautinto. Sen avulla saa ihania kokemuksia ja elämyksiä. Lisäksi se edistää terveyttä. Kaikille liikkumisen mahdollisuus ei ole kuitenkaan itsestään selvyys.

Lisää laatua seuratoimintaan

Muuttua voi, jos tietää mitä pitää muuttaa ja miksi