Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaala pyytää ehdotuksia palkittavista

29.11.2019

Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaalassa 31.1.2020 palkitaan menestyneitä urheilijoita ja omistautuneita seuratoimijoita. Yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa valintoihin ehdottamalla palkittavia.

Tammikuun lopussa järjestettävässä Pohjois-Pohjanmaan omassa Urheilugaalassa julkistetaan muun muassa maakunnan paras urheilija, vuoden nuori urheilija ja vuoden valmentaja. Ilta huipentuu Elämänura-palkinnon jakamiseen.

Tilaisuuden järjestävä Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu PoPLi ry pyytää yleisöltä ehdotuksia palkittavista. PoPLin aluejohtaja Esko Hassinen kertoo, että palkittavien on edustettava jotakin pohjoispohjanmaalaista seuraa.

”Maakunnan omassa Urheilugaalassa nostetaan esiin alueemme laajaa ja monipuolista liikunta- ja urheiluosaamista. Samalla edistämme arvostuksen osoittamista liikunnassa ja urheilussa”, Hassinen sanoo.

Ehdotuksia voi jättää 8.12.2019 saakka Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaalan täällä.

Vuoden urheiluseura valitaan yleisöäänestyksellä

Ehdokaskyselyn perusteella valitaan myös neljä urheiluseuraa yhteistyössä sanomalehti Kalevan kanssa toteutettavaan yleisöäänestykseen. Yleisöllä on mahdollisuus äänestää suosikkiaan tammikuussa. Muista palkittavista päättää PoPLin hallitus.

Urheiluseurat ovat esillä Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaalassa näkyvästi muutenkin, sillä tilaisuuden teemana on Seurasydän. Sen myötä nostetaan esiin suuria seuratarinoita ja omistautuneita seuratoimijoita.

Illan aikana nautitaan myös kolmen ruokalajin juhlaillallisesta ja upeasta gaalaohjelmasta.

Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaala järjestetään perjantaina 31.1.2020 klo 19 alkaen Hotelli Lasaretissa, Oulussa. Gaala on avoin kaikille urheilun ja liikunnan ystäville, lisätiedot ja illalliskorttien varaukset täältä.