Hope antaa konkreettista apua lapsiperheille

29.5.2019

Tervan tie -tapahtuma kerää varoja ja tavaralahjoituksia Hope ry Oululle. Lue alta, millaista toimintaa yhdistyksellä on Oulussa!

"Autamme perheitä tarjoamalla tavara-apua, harrastustukea ja elämyksiä. Tavara-apua perheet saavat käymällä meidän toimitiloissa Hopelassa, josta löytyy vaatteita, kenkiä, kodintarvikkeita, leluja ja muita tavaroita, joita saamme lahjoittajilta.
 
Apua tarvitsevat perheet ottavat meihin yhteyttä ja sovimme sitten käyntiajan Hopelaan. Kaukana asuville perheille voimme postittaa vaateapua, jos he eivät pääse käymään paikan päällä.
 
Harrastukea myönnetään niin liikunta kuin taideharrastuksiin. Jaamme perheille myös säännöllisesti uimalippuja Oulun ja Kempeleen alueen uimahalleihin. Meiltä löytyy Hopelasta harrastusvälineitä, kuten luistimia ja suksia talvikaudella ja kesällä sählymailoja, jalkapalloja, sisäpelikenkiä, nappulakenkiä, pyöräilykypäriä ja muita harrastusvälineitä, joita olemme lahjoituksina saaneet.
 
Elämyksiä pystymme tarjoamaan yhteistyötahojen ja lahjoittajien avustuksella. Näitä voivat olla esimerkiksi elokuva- tai seikkailupuistoliput. Piakkoin järjestämme perheille maksuttoman perhepäivän, jossa perheille on tarjolla tekemistä ja pientä purtavaa. 
 
Toimimme Oulussa vapaaehtoisvoimin, meillä on tällä hetkellä mukana toiminnassa reilu 40 vapaaehtoista. Lisäksi meillä on apuna pop-up tyylisiä vapaaehtoisia, jotka käyvät auttamassa Hopelassa lahjoitusten hyllyttämisessä. Mielellämme otamme mukaan uusia vapaaehtoisia.
 
Meillä on blogi ja Facebook-sivut, joissa tiedotamme toiminnastamme."
 
Lue lisää edellisestä blogikirjoituksestamme, miten Tervan tien kautta voi tukea Hope ry Oulun toimintaa.