Tervan tien pyöräily

PoPLi järjestää elämyksellisen yhteisajon Oulujokilaaksossa, historiallisen Tervan tien maisemissa 8.-9. kesäkuuta. Tapahtuma kulkee reitillä Oulu – Kempele – Tyrnävä – Rokua – Vaala – Utajärvi – Muhos – Oulu.

Pyöräilymatkaa kertyy koko reitin polkeville reilut 230 km, joten jonkin verran kokemusta pidempien matkojen pyöräilystä on hyvä olla. Tahti pidetään kuitenkin sellaisena, että mukaan on helppo tulla. Myös yksittäisille siirtymille taukopaikasta toiselle voi ja saa tulla mukaan. 

Tapahtumaan osallistuvilla on valittavanaan useita erilaisia pyöräilyvaihtoehtoa. He voivat polkea koko reitin lauantain ja sunnuntain aikana. Tällöin yöpyminen tapahtuu omakustanteisesti Rokualla, missä voi osallistua paikallisiin aktiviteetteihin. Mukaan voi tulla myös matkan varrelta itselle sopivalle matkalle.

Tervan tie- pyöräilytapahtuma Oulujokilaaksossa on matalan kynnyksen KUNTOILUTAPAHTUMA, jossa kaikki pyöräilevät omalla vastuullaan ja sitoutuvat noudattamaan yleisiä liikennesääntöjä sekä huolehtivat itse omasta vakuutusturvastaan. 

Tapahtumamme kautta olemme tukemassa Hope -Yhdessä & Yhteisesti ry:n Oulun paikallisosaston toimintaa ja tarjoamalla harrastusmahdollisuuksia vähävaraisten perheiden lapsille.