Seuratuki

 

Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen toiminnan kehittämiseen. Seuratuki on tarkoitettu valtionavustukseksi silloin, kun seura haluaa kehittää lasten ja nuorten matalan harrastuskynnyksen toimintaa, kokeilla innovatiivisia uusia juttuja, lisätä toimintaan monipuolisuutta uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä.

 

Seuratuen haku lähestyy.

Muistathan olla ajoissa liikkeellä. Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän Seuratuen 2018 haku on ajankohtaista jälleen loppuvuodesta.

 

Haku avataan 13.11.2017 ja haku päättyy 15.12.2017 klo 16.15.

 

Seuratuen 2018 tarkemmat hakuohjeet, kriteerit ja painopisteet tulevat ministeriöstä lokakuun loppupuolella, mutta hakuprosessi tapahtuu kuitenkin pääpiirteittäin samoin kuin edellisinä vuosina. Haku tapahtuu sähköisen Seuraverkon kautta, johon on tehty joitakin parannuksia ja hakemuksen tekemistä on pyritty helpottamaan.

 

Seuratuen info järjestätään ma 20.11.2017 klo 18-19 PoPLin tiloissa. 

 

Kehittämishankkeiden sparraus

Seuran kehittämishankkeessa ja siihen liittyvässä seuratuen hakemisessa sparraavat liikunnan aluejärjestöjen ja lajiliittojen seurakehittäjät. Pohjois-Pohjanmaalla sparraajana toimii seurakehittäjä Marko Keskitalo (marko.keskitalo@popli.fi) ja Kehittämispäällikkö Juha Haajanen (juha.haajanen@popli.fi).