Ideakilpailu jatkuu 30.4. saakka

20.3.2020

Koronavirustilanteen vuoksi olemme jatkaneet käynnissä olevaa NOVA2-hankkeen Liikuttaako? -ideakilpailua kuukaudella, joten projektiehdotuksia voi jättää 30.4.2020 saakka.

Koska tämänhetkinen tilanne asettaa suuria haasteita liikuntatoiminnalle, jatkamme samalla myös projektiehdotusten pohjalta valittavien kokeiluprojektien toteutusaikaa ensi vuoden puolelle. NOVA2-hankkeelle voidaan siten toteuttaa kokeiluprojekteja ostopalveluna aikavälillä 1.6.2020 – 28.2.2021. Kannustammekin nyt seura-, yhdistys- ja kuntatoimijoita yhdessä miettimään uudenlaisia ratkaisuja ja kokeiluja nuorille kohdennetun matalan kynnyksen liikuntatoiminnan järjestämiseksi tänä haastavana aikana ja sen jälkeen.

Ideakilpailun ohjeistus ja arviointikriteerit ovat muilta osin ennallaan. Lisätietoa kilpailusta ja projektilomake löytyvät hankkeen verkkosivuilta http://www.popli.fi/nova2/ideakilpailut/. NOVA2-hankkeen henkilöstö on mielellään apuna sparraamassa ideoiden työstämisessä projektiehdotuksiksi, joten otathan meihin tarvittaessa yhteyttä! Olemme tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse, ja sopimuksen mukaan voimme kokoontua tiimisi kanssa myös etäyhteyden välityksellä.  

NOVA2-hankkeen muu toiminta jatkuu myös kevään ajan pääosin etäyhteyksien välityksellä. Pyrimme järjestämään 13.4. jälkeen koulutukset ja kevään kuntafoorumin etänä, mikäli epidemiatilanne ja viranomaisten antamat ohjeistukset sen mahdollistavat. Lajikokeilut siirtyvät loppukeväälle tai ensi syksyyn. Liikuntakaveritoiminnan osalta seuraamme tilannetta ja tiedotamme, kun voimme taas järjestää koulutusta. Ideakilpailun lisäksi hanke auttaa seuroja ja yhdistyksiä nuorten harrasteliikunnan kehittämissä. Tiedotamme toiminnasta lisää kevään mittaan.

Liikunnallista kevättä kaikille ja mennään tästä yhdessä eteenpäin!

 

Terveisin,

NOVA2-hankkeen väki Tanja, Heidi, Miia ja Jenna