Kokemusliikunta ja luovat menetelmät nuorten ohjauksessa -koulutus toukokuussa

25.4.2019

Ohjaatko nuorten matalan kynnyksen harrasteryhmiä tai olet kiinnostunut käynnistämään nuorten tarpeista lähtevää liikuntatoimintaa, johon myös vähän liikkuvat nuoret voivat osallistua ja saada mielekästä tekemistä?
 
Tule mukaan toukokuun lopussa järjestettävään koulutukseen, jossa tutustumme kokemusliikunnan lähtökohtiin, lajien soveltamiseen ja kokemusliikunnan ohjaamiseen osallistujan oman lajin näkökulmasta. Saat myös uusia ideoita, miten motivoida nuoria mukaan toimintaan ja vähentää drop outia luomalla nuorille onnistumisen kokemuksia matalan kynnyksen liikuntatoiminnalla.
 
Käytännönläheinen koulutus antaa nuorten parissa toimiville uusia ideoita ja valmiuksia kokemusliikunnan ja toiminnallisten menetelmien soveltamiseen ohjaustyössä. Maksuton koulutus on suunnattu erityisesti urheiluseuroissa ja yhdistyksissä harrastetoimintaa ohjaaville tai siitä kiinnostuneille sekä oppilaitoksissa ja kunnissa ohjaustyötä tekeville.
 
Ajankohta: Ma 27.5. klo 17.30-20.30, PoPLi (Sammonkatu 6) ja ma 3.6. klo 17.30-20.30, Raatin liikuntakeskus
 
Ilmoittautuminen: 20.5.2019 mennessä tämän lomakkeen kautta.
 
Koulutus toteutetaan Oulussa kahdessa osassa: ensimmäinen osa touko-kesäkuussa ja toinen osa elokuussa 2019. Osallistua voi halutessaan myös vain toiseen osaan. Koulutuksesta saa todistuksen. Koulutuksen järjestävät ESR-rahoitteiset NOVA2- ja Höntsä-hankkeet. Lue lisää kokemusliikunnan koulutuksista täältä: http://www.popli.fi/nova2/kokemusliikunnan-koulutus/
 
Lisätietoja:
Projektikoordinaattori
Miia Länsitie, ODL Liikuntaklinikka
p. 050 312 5757, miia.lansitie@odl.fi