NOVA2-hankkeen ensimmäinen kuntafoorumi 27.11.2018

25.10.2018

Millaista nuorten matalan kynnyksen liikuntatoimintaa alueellamme jo järjestetään ja millaisia kehitystarpeita toimijoilla on? Miten kokemusliikunnan toimintamallia voisi hyödyntää nuorten parissa työskenneltäessä?

NOVA2-hankkeen ensimmäisessä kuntafoorumissa paneudutaan nuorille suunnatun matalan kynnyksen liikuntatoiminnan nykytilaan ja kehitystarpeisiin.

Iltapäivän alkajaisiksi Heidi Enwald puhuu nuorten motivoinnista elintapamuutokseen. Enwald on Oulun yliopiston Informaatiotutkimuksen yliopistonlehtori ja nuorille suunnatun terveysviestinnän ja terveystietokäyttäytymisen asiantuntija. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan käytännön esimerkkejä kokemusliikunnan toteuttamisesta työpajoilla, kartoitetaan toimijoiden tarpeita ja tutustutaan kokemusliikuntaan toiminnallisesti.

Kuntafoorumin tavoitteena on koota yhteen nuorten osallisuuden ja toimintakyvyn vahvistamisesta kiinnostuneita toimijoita ja jakaa hyviä käytäntöjä matalan kynnyksen liikuntatoiminnan kehittämiseksi. Tervetuloa mukaan!

 

Aika: 27.11.2018 klo 12-15
Paikka: Ilo Oulu, Hietasaarentie 19, 90510 Oulu

Ohjelma:
12.00 Avaus
12.10 Nuorten motivointi elintapamuutokseen - FT, yliopistonlehtori Heidi Enwald, Oulun yliopisto
12.45 Kokemuksia kokemusliikunnasta työpajoilla -  työvalmentaja Katja Mathlin, Satelliitti Raahe sekä ohjaaja Janne Helttunen ja ryhmäohjaaja Pasi Anttila, B-Sport, Helppari ja Hyvinvoinnilla työelämään, Byströmin nuorten palvelut, Oulun kaupunki.
13.15 Kahvit
13.30 Kokemusliikunnan verstas
14.45 Työskentelyn yhteenveto

Ilmoittautuminen 21.11.2018 mennessä tästä linkistä. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuus on kohdennettu Oulun, Raahen, Pudasjärven, Muhoksen ja Iin alueen kuntatoimijoille (erityisesti liikunta- ja nuorisopalvelut, nuorten työpajat, etsivä nuorisotyö) ja liikuntapalveluja tarjoaville yhdistyksille ja järjestöille.
 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö
Tanja Löytynoja
tanja.loytynoja(a)popli.fi
p. 050 356 5144