Liikkuva koulu -kuntavastaavien tapaaminen 2.10.2017

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n toiminta-alueella avustusta saaneiden Liikkuva koulu -hankkeiden vastuuhenkilöt olivat ensi kertaa koolla yhteisessä tapaamisessa viime helmikuussa. Tuolloin toiveena oli, että uusi tapaaminen järjestettäisiin seuraavana syksynä. Siispä maanantaina 2.10.2017 klo 13-16 on taas mahdollisuus päästä keskustelemaan ja jakamaan käytännön kokemuksia muiden kuntien toimijoiden kanssa Liikkuva koulu -ohjelman toteutuksesta. Tapaaminen järjestetään Kempele Akatemian tiloissa osoitteessa Honkasentie 15, 90450 Kempele.

 

Tilaisuuden aluksi kuulemme Kempele Akatemian toiminnasta sekä Kempeleessä tehtävästä yhteistyöstä aktiivisemman koulupäivän ja lasten liikunnan edistämiseksi. Lisäksi tilaisuuteen ovat lupautuneet esittelemään toimintaansa Sanna Virtanen Happia Oy:stä (www.happia.fi) sekä Markus Määttä Liikkuen luokkaretkelle -projektista (www.liikkuenluokkaretkelle.blogspot.fi, www.liikkuenluokkaretkelle.fi). Varaamme toki aikaa myös vapaamuotoiselle keskustelulle ja kokemusten vaihdolle!

 

Tilaisuuteen ovat lämpimästi tervetulleita niin Liikkuva koulu -hankeavustusta saaneiden kuntien edustajat, kuin hanketta vasta suunnittelevien tai Liikkuva koulu -toiminnassa ilman erillisrahoitusta mukana olevien kuntien toimijat.

 

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, jonka riittävyyden varmistamiseksi ilmoittauduthan tilaisuuteen tästä 26.9.2017 mennessä. Vastaathan muutamaan ilmoittautumisen yhteydessä esitettyyn kysymykseen, jotta voimme paremmin huomioida tilaisuudessa juuri sinun ideasi ja tarpeesi koskien Liikkuva koulu -toimintaa.

 

Tervetuloa!

 

Lisätietoja:

 

Mari Patanen

lasten ja nuorten liikunnan päällikkö

mari.patanen@popli.fi

 p. 040 720 7960