Ilmoita koulusi vuoden 2016 Taistoon!

16.9.2015

Taisto on yläkoululaisille suunnattu rento ja raamikas lihaskuntokampanja, joka osoittaa treenaamisen olevan kaikkea muuta kuin tylsää! Ilmoittautuminen vuoden 2016 Taistoon alkaa 5.10. Luvassa on uusia kujeita niin treenijaksolle kuin kilpailuihinkin. Treenijakso haastaa kaikki yläkoululaiset, kuntotasosta riippumatta, kehittämään omaa lihaskuntoaan monipuolisten ja innostavien treenivinkkien avulla. Tervetuloa mukaan koko koulun voimin!

Taisto haluaa yhdistää liikunnan ja ilon nuorten näköisellä tavalla, rennossa ja yhteisöllisessä ilmapiirissä. Tähän Suomen suurimpaan nuorten liikuntakampanjaan on osallistunut neljän vuoden (2012-2015) aikana jo yli 290 000 yläkouluikäistä nuorta. Kampanja huipentuu Taisto–kilpailuihin, joissa kruunataan Suomen kovakuntoisin yläkoulu. Viime vuonna Tupoksen yhtenäiskoulu sijoittui finaalissa hienosti neljänneksi ja Valtarin koulu Iistä raivasi tiensä niinikään finaaliin! Joko tänä vuonna joku alueemme kouluista nousee podiumille?

Mukaan ilmoittautunut koulu saa maksuttoman treenipaketin, joka sisältää mm. treenivinkkijulisteet sekä valmiita videoituja treenejä liikuntatunneille ja vapaa-aikaan. Treenijakson jälkeen kaikilla kouluilla on mahdollisuus näyttää kykynsä Taisto-kilpailuissa, joissa kysytään koulun yhteishenkeä, oppilaiden osallisuutta sekä nopeutta, voimaa, kestävyyttä, ketteryyttä ja taitoa.

Tärkeitä päivämääriä

5.10. Ilmoittautuminen alkaa

27.11. Ilmoittautuminen päättyy

Joulukuu: Materiaalien postitus kouluille

11.1. Treenijakso starttaa

Maaliskuu-Huhtikuu: Taisto-kilpailut

 

Ota yhteys Taistoon: taisto@valo.fi 

Seuraa Instagramissa: @taistochallenge 

Voisiko teidänkin koulunne meininki näyttää tältä?

Kastellin koulun Enna Hervan tyylinäyte tangossa riippumisessa, yli viisi minuuttia! Kuva: Valo