Lähde mukaan Liikkuva koulu -alueseminaariin!

12.10.2017

Pohjois-Suomen ja Lapin aluehallintovirastot järjestävät Liikkuva koulu -seminaariin 2.-3.11.2017 Pikku-Syötteellä. Seminaari on avoin kaikille Liikkuva koulu –toiminnasta kiinnostuneille, niin Liikkuva koulu -kehittämishankeavustusta saaneille kuin niille kunnille, jotka vasta suunnittelevat koulupäivän liikunnallistamista.

Seminaarin ohjelma on monipuolinen kattaus mielenkiintoisia luentoja sekä käytännönläheisiä työpajoja, joista saa runsaasti vinkkejä aktiivisuuden lisäämiseksi koulupäivään. Ohjelma ilmoittautumisohjeineen alla.

PoPLi järjestää bussikuljetuksen Pikku-Syötteelle, mikäli kyytiläisiä on vähintään 35-40. Kuljetus on osallistujille maksuton. Bussi lähtee Ylivieskasta ja kulkee tietä nro 86 Liminkaan ja Kempeleen sekä Oulun kautta Pikku-Syötteelle. Kyytiin voi nousta matkan varrelta, bussin pysäkkipaikat päätetään ilmoittautumisten perusteella. Pikku-Syötteellä olemme perillä torstaina n. klo 11, jotta kaikilla halukkailla on mahdollisuus syödä lounas ennen seminaarin alkua. Perjantaina lähtö kotiin on n. klo 12.45, joten halutessaan ehtii vielä syödä lounaan hotellilla seminaarin päättymisen jälkeen.

Ilmoittautumiset bussikuljetukseen sähköpostitse mari.patanen@popli.fi pe 20.10. mennessä. Ilmoita viestissä mukaan lähtijöiden nimet ja miltä paikkakunnalta nousette kyytiin. Kaikille kuljetukseen osallistuville ilmoitetaan lopullinen reitti ja pysäkkipaikat sekä aikataulu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Mikäli emme saa riittävästi osallistujia bussikuljetukseen, tieto peruuntumisesta tulee heti ilmoittautumisajan päätyttyä.