Lasten ja nuorten liikunta

Uutisia

[1-15] [16-30] [31-44]
Hailuodon lähes sata koululaista saivat viime viikolla kunnian aloittaa tämän vuoden On PoP Liikkua –kiertueen. Pohjois-Pohjanmaan Liikunnan oma liikunnallinen erityistapahtuma tutustutti lapset moniin uusiin liikuntatapoihin ja –lajeihin. Kiertue jatkaa tällä viikolla Kempeleen Kirkonkylän ja Ylikylän kouluilla.
Opetushallitus asettaa haettavaksi valtion vuoden 2014 talousarvioon sisältyvästä määrärahasta valtionavustuksen kerhotoiminnan kehittämiseen vuosille 2014–2015. Valtion erityisavustus koulun kerhotoiminnan kehittämiseen voidaan myöntää kunnille, kuntayhtymille ja yksityisille opetuksen järjestäjille, joilla on perusopetuksen järjestämislupa.
Lapset oppivat koko kehollaan, tekemällä ja kokemalla. Liikkuminen on yksi toiminnallisen oppimisen menetelmä, keino edistää lapsen oppimista.
Tuleva Liikuntaseikkailu sisältää jo tutuksi tulleet hyvät ominaisuudet sekä toivottuja uudistuksia.
PoPLin uusi hallituksen jäsen, kouluttaja ja liikkuva koulu - mentori Sari on päässyt uutisen päätähdeksi.
Maapalloa ristiin rastiin, hauska takaa-ajoleikki
http://www.sport.fi/lasten-ja-nuorten-urheilu
Valo ja aluejärjestöt kokevat välituntiliikunnan - koulutuksen niin tärkeänä, että se tukee sitä ja päätti juuri valtakunnallisen hinnan vuodelle 2014!
Tervetuloa Liikkuva koulu -seminaariin 8.-9.10
On PoP Liikkua (9.9.2013)
Kuuden viikon mittaisen treenijakson ajankohdan voit valita itse aikavälillä marraskuu 2013 – helmikuu 2014. Näin treenit saadaan entistä helpommin sovitettua sisäliikuntakauteen ja koulun omiin aikatauluihin.
Veikkaus ja Liikkuva koulu -ohjelma järjestävät syksyllä 2013 videokilpailun aiheella: Miten koulupäivään saa lisää liikettä?
Liikuntaseikkailu on koko luokan yhteinen tempaus päivittäisen liikkumisen lisäämiseksi. Ilmoittautuminen päättyy 15.2.2013
Virpiniemen liikuntaopiston toiminnan 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi pidetään vuoden aikana seminaarisarja Virpiniemen liikuntaopistolla. Ensimmäinen seminaari järjestetään tammikuussa.
PoPLi ja 14 muuta liikunnan aluejärjestöä toteuttaa yhdessä Nuoren Suomen kanssa kampanjan ala- ja yläkoululaisten välituntiliikunnan aktivoimiseksi syksyllä 2012.