Parlamenttipäivä kylälle

9.8.2019

Perhekerho Mäntyrannalla

Parlamenttipäivä kylälle, virtaa pirtteihin ikäihmisille vai sittenkin vipinää kinttuihin perhepäivässä? Meillä on mistä valita!

 

Onko kylällänne huoltoasema, kyläkauppa tai jokin muu paikka, minne kyläläiset kokoontuvat vaihtamaan kuulumisia sekä juttelemaan niitä näitä? Miltä kuulostaisi kehonkoostumusmittaukset, liikuntamaistiaiset tai vaikka taukojumppa jutustelun ohessa?

Olemme "paketoineet" kylälle vietäviä aktiviteetteja kolmeen pakettiin:

1) Virtaa pirtteihin ikäihmisille

 

Päivän aikana ikäihmiset pääsevät haastamaan tasapainoaan erilaisissa tasapainoa vaativissa tehtävissä, kuulevat tietoiskuja toimintakyvyn ylläpidosta sekä pääsevät tekemään erilaisia toimintakykyä mittaavia testejä.

2) Vipinää kinttuihin perhepäivässä

Päivän aikana kotona olevat ädit, isät, mummit, ukit ja lapsukaiset saavat vipinää kinttuihin yhteisessä perhekerhossa, jossa lapsille ja vanhemmalle väelle on tarjolla mukavaa liikunnallista tekemistä yhdessä ja erikseen. Lapsille temppurataa, aikuisille joogaa, venyttelyä ja terveyskuntomittauksia.

3) Vetreyttä kyläparlamenttiin

Päivän aikana kyläkaupalla / huoltoasemalla vierailevat kyläläiset voivat kokeilla voimiaan puristusvoimamittauksissa tai tarkistaa kehon rasva ja lihastasapainoa kehonkoostumusmittauksissa. Myös muita liikunta ja hyvinvointiin liittyviä juttuja käydään päivän aikana lävitse.

Mikäli haluat toteuttaa kanssamme jonkin paketeista, ota rohkeasti yhteyttä:

Saana-Maria Rahko
saana-maria.rahko@popli.fi
050-5728498