Kyläkisällin toinen toimikausi tulossa päätökseensä

30.5.2019

Joloksella pääsee kokeilemaan jousiammuntaa maanantaina 3.6.

Kyläkisällin toisella toimikaudella mukana oli neljä varsinaista kylää vuoden kestävässä liikuntakokeilussa. Liikuntakokeilut huipentuvat lopputapahtumiin kaikilla mukana olevilla paikkakunnilla.

 Ensiviikolla Kyläkisälli-hanke tulee tältä erää päätökseen neljän kylän kanssa. Jolos, Yli-Siurua, Sanginsuu-Lapinknagas-Sanginjoki sekä Pohjois-Ii ovat olleet mukana vuoden kestävässä liikuntakokeilussa. Vuoden aikana kyläläiset ovat päässeet kokeilemaan mm. Fatbike-pyöräilyä, hiomaan taitojansa lento- ja sulkapalloa pelaten, ylittämään esteitä keppihevostellen, pelailemaan Leijona-kiekkokoulua sekä hiomaan omaa hiihtotekniikkaansa hiihtokoulussa.

Ensiviikolla vuorossa ovat kylien lopputapahtumat. Joloksella päästään kokeilemaan jousiammuntaa heti maanantaina. Keskiviikkona Yli-Siurualaiset pääsevät pelaamaan pihapelejä sekä tekemään kaikki suomimies-testipatteristoon kuuluvat testit. Perjantaina Sanginsuussa ja lauantaina Pohjois-Iissä päästään kokeilemaan melontaa ja suppailua ja näin ollen lopettamaan Kyläkisälli-hanke mukavan rennoissa merkeissä.

Ensivuoden kylien rekrytointi on ohi ja saimme hyviä hakemuksia. Toimintaa pyritään järjestämään entistä laajemmin, joten voitte edelleen kutsua meidät kylään ja järjestämään tapahtumia yhdessä eri yhdistysten ja urheiluseurojen kanssa.