Kyläkisälli ja vuosi 2019

10.1.2019

Eikka-bussi

Uusi vuosi ja "uudet kujeet!" Jatkamme nykyisten Kyläkisällissä mukana olevien kylien kanssa kesäkuun loppuun asti ja samalla metsästämme uusia kyliä seuraavalle toimikaudelle syksy 2019 - kevät 2020. Olisiko juuri Teidän kylä sopiva vuoden liikuntakokeiluun?

Kyläkisälli-hankkeessa eletään täysillä toista toimintakautta, mutta samalla suunnitellaan myös jo kolmatta ;) Tälle keväälle kylien kanssa on suunnitteilla mm. Leijona kiekkokoulua, luistelutapahtuma, lajikokeiluja toiminnallisen treenin ja circuitin merkeissä, sulkapalloa, postilaatikkopyöräilyä, hiihtokouluja, jousiammuntaa, melontaa, hyvinvointi-iltoja ja kaikkea tämän lisäksi!

Kevään aikana on myös tarkoitus löytää kylät seuraavalle toimikaudelle. Joten, jos kyläsi ei ole vielä ilmoittanut halukkuutta päästä mukaan Kyläkisälli-hankkeen vuoden kestävään liikuntakokeiluun, niin nyt on aika täyttää seuraava Kyläkisällin sivuilta löytyvä lomake (sivun alalaidassa). Tämän jälkeen voimme yhdessä pohtia, olisiko teidän kylä sopiva hankkeeseemme.