Kylien lentopalloturnaus tänä vuonna Yli-Iissä

12.11.2018

Turnausmainos

Viime vuonna Kyläkisällin lentopalloturnaus järjestettiin Utajärvellä yhteistyössä paikallisen liikuntatoimen ja Utajärven Urheilijoiden lentopallojaoston kanssa. Tänä vuonna Kyläkisällin lentopallomestarit ratkotaan Yli-Iissä 8.12.2018.

 Kyläkisälli-hanke järjestää yhdessä Yli-Iin Nasevan kanssa lentopalloturnauksen harrastejoukkueille. Mukaan mahtuu kuusi nopeimmin ilmoittautunutta joukkuetta. Joukkueiden tulee olla Oulun seudun leaderin alueelta. Turnaus on tarkoitettu vain harrastepelaajille, mutta lisenssipelaajat ovat tervetulleita katsomaan ja kannustamaan (ehkä ottamaan myös oppia harrastepelaajilta).

Turnaus pelataan sekajoukkueilla niin, että joukkueissa pelaa 3 miestä ja 3 naista yhtä aikaa kentällä tai vähintään kaksi miestä ja loput naisia. Myös vajailla joukkueilla voi pelata tarvittaessa.

Tuomarina toimivat kukin joukkue vuorollaan. Tarkemmat säännöt ja otteluohjelma tarkentuvat ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittautumiset viimeistään 27.11. mennessä saana-maria.rahko@gmail.com tai 050-5728498