Liikunnallista kisailua ja tulosten tulkintaa Yli-Siurualla

4.9.2018

Ämpärijuoksua
Asmuntin maa- ja kotitalousnaisten pullakahvit!
Tupa täynnä

Pomputusta, ämpärijuoksua.. ja vaikka mitä muuta! Yli-Siuruan kyläillasta ei vauhtia puuttunut.

Yli-Siuruan Kyläkisälli-hanke pyöräytettiin käyntiin maanantaina 3.9 kyläillan merkeissä. Entisen kyläkoulun pihalle kertyi väkeä sankoin joukoin! PoPLin Eikka-hyvinvointibussi oli tutusti ajettu vanhan kyläkoulun pihaa koristamaan ja bussin sohvat ja nojatuolit olivatkin ahkerassa käytössä, kun innokkaat kyläläiset odottivat vuoroaan kehonkoostumusmittauksiin.

Pihalla testit jatkuivat verenpaineen ja puristusvoiman mittauksilla ja saatiinpa aikaseksi myös kilpailu kylän vahvimmasta. Voittaja taisi kuitenkin jäädä vielä epäselväksi. Takapihan puolella kyläläiset pääsivät kokeilemaan omia taitojaan erilaisissa liikunnallisissa tehtäväpisteissä, joissa näppäryys, nopeus ja tarkkuus olivat tälltä kertaa valttia.

 
Kehonkoostumusmittauksen tuloksia analysoitiin innokkaasti ja kyläillan päätteeksi pidettiin terveysvartti, jossa laitteen antamia tuloksia käytiin tarkemmin läpi. Toki myös kisailuihin osallistuvien kesken arvottiin palkintoja ja Asmuntin maa- ja kotitalousseuran järjestämät pullakahvit kruunasivat kyläillan!