Kyläkisälli-hanke uuteen kauteen viiden kylän voimin!

10.8.2018

Kyläkisällin ensimmäinen vuosi liikutti ihmisiä neljällä eri kylällä Oulun Seudun Leaderin alueella yhteistyössä yli 80 muun organisaation kanssa!

Kyläkisälli-hankkeen ensimmäinen vuosi ylitti kaikki odotukset ja liikunnallisia kohtaamisia kyläläisten kanssa tuli huikea määrä! Kyläläiset saatiin liikkeelle mm. meloen, juosten, hiihtäen, pyöräillen, keppihevostellen sekä jääkiekkoa ja sulkapalloa pelaten.

Toiselle kaudelle startataan elo-syyskuun vaihteessa Eikka-bussilla ja tällä kertaa mukana ovat seuraavat kylät: Jolos, Pohjois-Ii, Puhos, Yli-Siurua sekä Sanginsuu-Lapinkangas-Sanginjoki -alue.

Suunnittelutyö on jo kovassa käynnissä ja pikkuhiljaa päästään myös tekemisen meininkiin. Kyläkisällin suunnittelusta ja organisoinnista vastaa tällä kaudella Kurttilan Ilkan tilalta Rahkon Saana-Maria. Myös uusien sopivien kylien etsintä seuraaville kausille on käynnissä, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli koet Kyläkisällin Teidän kylän jutuksi! Yhteyttä voit ottaa suoraan Saana-Mariaan tai lähettämällä sivun alalaidassa olevan lomakkeen.