Kyläkisälli-hanke

 Miten olisi pieni piristys kylätoimintaan? Läskikapina, pyöräilykampanja, liikuntailta tai muu kylän uusi juttu. Kyläkisälli liikuntabussi kiertää nyt Utajärvellä, Muhoksella, Oulun kylillä, Pudasjärvellä, Kempeleen kylillä ja Iissä.

Alla muutama esimerkki mitä voimme tehdä yhdessä. Yksittäisiä tapahtumia voi tilata projektin alussa alueella sijaitseville kylille yhden kerran/puoli vuotta.

Kyläkisälli-hankkeessa pääsee tämän lisäksi joka vuosi neljä kylää vuoden kestävään liikuntaohjelmaan joka suunnitellaan yhdessä. Tämän vuoden kylät on jo valittu. Voit ilmoittaa kyläsi varasijalle tai varata paikan tuleville vuosille.

 


Kyläkisälli-hanke kulkee pyörillä. Eikka bussi kiertää Oulun Seudun Leaderin alueella, ensisijaisesti harvaan asutuilla alueilla.

Oulun Seudun Leaderiin kuuluvat kunnat ovat Utajärvi, Muhos, Pudasjärvi, Ii, Oulu ja Kempele.

Järjestämme kylillä liikuntapäiviä, liikuntakursseja, lajitutustumisia ja vierailuja.

Joka vuosi pääsee neljä kylää syksystä kevääseen kestävään liikunta-ohjelmaan joka suunnitellaan yhteistyössä kylän kanssa.

Ensimmäisten kylien kanssa neuvotellaan toiminnnan aloittamisesta, mutta seuraavat kylät voivat ilmoittautua mikäli ilmaiset liikuntamaistiaiset kiinnostavat.

Ota yhteyttä allaolevalla lomakkeella niin suunnitellaan kylällesi mukava tapahtuma. 

 

 

 

 

MUMMOBUSSI

Mummobussi kurvaa paikalle päiväsaikaan. Teemme taito- ja tasapainoharjoituksia. Pelaamme pelejä ja teemme kiinnostavia kehonkoostumus/taito- tasapainoharjoituksia.

Suunnittelemme päivän yhdessä, eikä toteuttamiseen tarvita erityisiä tiloja.

 JUOKSUILTA

Kyläkisällin juoksuillassa tehdään osallistujille kehonkoostumusmittaukset. Tutustutaan turvalliseen juoksuharjoittelun aloittamiseen sekä tehdään sykeohjattu harjoitus.

Kyläläiset saavat käyttöönsä kahden viikon ajaksi Polar H7-lähettimet. Älypuhelimeen ladattavan ilmaisen sovelluksen avulla voi seurata juoksuharjoittelun aloittamista kahden viikon ajan.

Polar sovelluksen ominaisuuksia:
 

Suunnittele

Haluatko polttaa kaloreita? Tehdä uuden matkaennätyksen? Valitse harjoituksen tavoite ja anna Polar Beatin opastaa sinua.

Harjoittele

Valitse suosikkilajisi yli sadasta lajiprofiilista ja kuuntele reaaliaikaista ääniohjausta harjoittelun aikana. Seuraa kulkemaasi matkaa ja reittiä GPS:n avulla.

Analysoi

Polttiko harjoituksesi rasvaa, lisäsikö se voimaasi tai paransiko kestävyyttäsi? Analysoi harjoittelusi vaikutus Polar Beatin avulla. Katso harjoituksen lyhyt yhteenveto tai tarkastele harjoitustasi tarkemmin Polar Flow -verkkopalvelussa.

Jaa

Jaa harjoitustietosi ystävillesi – haasta heidät rikkomaan ennätyksesi tai jaa vain hyvä fiiliksesi upean harjoituksen jälkeen.

KYLÄILTA

Kylä-ilta suunnitellaan yhteistyössä kylän kanssa. Se on mukavaa tekemistä koko perheelle, uusien lajien kokeilemista sekä tietoa terveydestä ja liikkumisesta.

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


 Yhteystiedot: ilkka.kurttila()popli.fi tai 050-3087711

Yhteystiedot:
ilkka.kurttila()popli.fi 
050-3087711