Yhteisöllisyydellä elinvoimaa

Yhteisöllisyydellä elinvoimaa -hanke tuo koulutukset lähelle yhdistyksiä

Onko yhdistykseenne tullut uusia toimijoita tai olisiko muuten vain hyvä kerrata yhdistystoiminnan perusasioita? Entä miten yhdistyksenne viestintä on hoidettu? Pohdituttavatko yhdistysten verotuskysymykset? Olisitko kiinnostunut tai tiedätkö innokkaita nuoria, jotka haluaisivat ohjata lasten liikuntakerhoja? Nyt on loistava tilaisuus kouluttautua – ja mahdollisesti vielä maksutta!

Yhteisöllisyydellä elinvoimaa -hankkeessa järjestetään yhdistysten jäsenille hallintoon, johtamiseen, viestintään ja verotukseen liittyvää koulutusta sekä liikuntakerhon ja liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksia. Koulutukset ovat maksuttomia Oulun Seudun Leader -alueen yhdistyksissä toimiville. Alueeseen kuuluvat Oulu, Ii, Kempele, Muhos, Pudasjärvi ja Utajärvi. Myös muut ovat tervetulleita koulutuksiin, mutta heille koulutukset ovat maksullisia.

Seura-/yhdistystoiminnan koulutukset

Seuran/yhdistyksen hallinto

Koulutuksen teemoja ovat esimerkiksi yhdistyksen päätöksenteko, hallinnon toiminta sekä jäsenyys ja maksut.

Seuran/yhdistyksen johtaminen

Koulutuksessa pohditaan muun muassa, miten luoda yhdistykseen yhteisöllisyyttä ja miten johtaa erilaisia ihmisiä.

Seuran/yhdistyksen viestintä

Koulutuksessa käsitellään niin yhdistyksen sisäistä viestintää, mediaviestintää kuin kriisiviestintääkin, lisäksi keskitytään sosiaaliseen mediaan.

Seuran/yhdistyksen verotus

Koulutuksessa käydään läpi esimerkiksi yhdistyksen varainhankinnan verotuksen perusteita ja yhdistyksen maksamia kulukorvauksia.

 

Ohjaajakoulutukset

Liikuntakerhon ohjaajakoulutus

Käytännönläheinen ja innostava koulutus antaa työkaluja ja tietoa kouluikäisten lasten liikuntakerhojen toimintamuodoista, suunnittelusta, ohjaamisesta ja toteutuksesta.

Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus

Koulutus antaa valmiudet alle kouluikäisten lasten liikunnan ohjaamiseen. Koulutuksesta saa Liikuntaleikkikoulun ohjaajan oikeudet sekä monipuoliset tukimateriaalit valmiiksi suunniteltuine tuntimalleineen.

 

 

Koulutukset on suunnattu kaikenkokoisille ja kaikenlaisille yhdistyksille: urheiluseuroille, nuorisoseuroille, kyläyhdistyksille, partiolaisille, eläkeläisyhdistyksille... Kaikille!

 

Koulutukset ovat ilmaisia Oulun seudun Leader -alueella toimivien yhdistysten jäsenille. Myös muut saavat osallistua koulutuksiin, mutta heille koulutukset ovat maksullisia (seura- / yhdistystoiminnan koulutukset 40 €/henkilö, liikuntakerhon ohjaajakoulutus 60 €/henkilö, liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus 180 €/henkilö).

 

Lisätiedot:

Seura-/yhdistystoiminnan koulutukset

Seurakehittäjä
Marko Keskitalo
p. 050-40 60 288

Liikuntakerhon ja liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutukset

Lasten ja nuorten liikunnan päällikkö Mari Patanen
Puh. 040 720 7960

Hanke yleensä

Aluejohtaja Esko Hassinen
Puh. 0400 364 642

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@popli.fi

 

Lue lisää hankkeesta