Hyvinvointitupa -hanke

 

Uutisia

Sykysyn Hyvinvointituvat Syötteellä

7.10.2020
Syötteellä järjestetään hyvinvointitupia kerran kuukaudessa vaihtuvin teemoin. Tarkista päivämäärät uutisesta ja suunnista paikalle!

Syötekylä mukana Hyvinvointitupa -hankkeessa

2.10.2020
Syötekylällä alkaa kohta tapahtua! Hyvinvointitupia järjestetään kerran kuukaudessa vaihtuvin teemoin. Mukaan ovat tervetulleita kaikki kyläläiset ja mökkiläiset.

Hyvinvointitupa -hanke käyntiin!

2.9.2020
Hyvinvointitupa-hankkeen tavoitteena on lisätä kylien elinvoimaa, kannustaa kyliä aktiivisuuteen ja terveyttä edistävän toiminnan järjestämiseen sekä parantaa paikallisia palveluita. Hanke toimii vuoden 2021 loppuun saakka.

Hyvinvointitupa-hanke 1.9.2020 - 31.12.2021

Hyvinvointitupa-hankkeessa vieraillaan kylillä järjestäen terveyttä ja hyvinvointia tukevia tapahtumia eli Hyvinvointitupia. Terveys- ja hyvinvointipalveluita tarjotaan kyläläisille lähellä heidän omaa arkiympäristöään; kylätaloilla ja -kouluilla tai muissa helposti saavutettavissa matalankynnyksen paikoissa. Palvelut voivat sisältää esimerkiksi fyysisen toimintakyvyn mittauksia, kylän omia hyvinvointikampanjoita, terveydenalan ammattilaisen vastaanottoja tai tietoiskuja, virkistystoimintaa, lajikokeiluja sekä mielenkiintoisia vierailevia puhujia. Palvelut ja toiminnot suunnitellaan kyläkohtaisesti. Toiminnalla pyritään lisäämään kylien elinvoimaa ja kannustetaan kyliä aktiivisuuteen sekä terveyttä edistävän toiminnan järjestämiseen. 

Hanke toimii Oulun seudun Leaderin alueen kunnista Pudasjärvellä ja toimintaa järjestetään ensisijaisesti harvemmin asutuilla alueilla.
Tervetuloa Hyvinvointitupa-hankkeen sivuille!
 

 

Yhteystiedot:

Saana-Maria Rahko
saana-maria.rahko@popli.fi
050-5728498

 

Ota yhteyttä!