Ainot ja Reinot

Ainot ja Reinot laittavat jälleen eläkeikäiset liikkeelle tiistaina 6.10. klo 10-14! Päivän aikana on luvassa liikuntakokeiluja, maksuttomia hyvinvointimittauksia ja ajankohtaista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista! Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma keräsi yli tuhat liikkujaa Ouluhalliin.

Tervetuloa viettämään mukavaa liikunnallista päivää!

Maksuttoman tapahtuman järjestävät Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry ja Oulun kaupungin liikuntapalvelut yhteistyössä urheiluseurojen ja järjestöjen kanssa.

 

HALUATKO MUKAAN?

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta järjestöille, yhdistyksille ja muille ei-kaupallisille toimijoille. Liiketoimintaa harjoittavilta esittelijöiltä perimme esittelypaikasta 200 €:n maksun, jolla katamme tapahtuman esiintyjien palkkioita.

Jokaiseen esittelypisteeseen on ilman lisämaksua saatavissa

  • pöytä
  • 1-2 tuolia
  • sähköt
  • tilaa liikuntakokeilun järjestämiseen

Tapahtuman liikunnallisen luonteen vuoksi toivomme esittelijöiden kiinnittävän huomiota erityisesti esittelypisteen toiminnallisuuteen. Myös viime vuoden palautteiden perusteella toiminnallisuutta ja mm. erilaisia liikuntakokeiluja toivottiin lisää.

Tapahtuma on kävijöille maksuton.

 

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää:

Mikko Männistö, puh. 050 3687456
mikko.mannisto@popli.fi

 

Heidi Similä, puh. 050 379 9662
heidi.simila@popli.fi


HUOM! Jotta tapahtuman järjestäminen on mahdollista lokakuussa, aloitamme alustavan suunnittelun jo kevään aikana. Tarkkailemme kuitenkin aktiivisesti koronavirustilanteen kehittymistä sekä siihen liittyviä viranomaisten ohjeita. Lopullinen päätös tilaisuuden toteuttamisesta tehdään alkusyksystä. Pidämme mukaan ilmoittautuvat tahot ajan tasalla järjestelyjen etenemisestä ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista välittömästi. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan, siitä ei luonnollisestikaan peritä myöskään osallistumismaksuja. 

 

KUVIA VUODEN 2019 TAPAHTUMASTA:

Golfiin voi tutustua näinkin.Liikuntakokeilussa jousiammunta.
Messukävijöitä viihdytti itse Mietaa.Oulun Seudun Muistiyhdistyksen messupiste herätti kiinnostusta.
Sydänyhdistys esitteli sydäniskurin käyttöä.Välillä laitettiin väki liikkeelle.
Senioritanssijat esittäytyivät.Lopuksi vielä tanssittiin. Musiikista vastasi Soitinyhtye Segnoset.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.