Kuntien ja seurojen alueellinen tapaaminen (Pyhäntä, Kärsämäki, Siikalatva, Haapavesi, Oulainen, Merijärvi) ke 17.10. klo 14-19 Haapaveden opisto

17.10.2018

 

PoPLi järjestää kuntien ja seurojen liikuntaihmisille yhteisiä tapaamisia syksyllä 2018.

 

Tapaamisten kautta voimme vaihtaa ajatuksia ja ideoita sekä kehittää yhteistyötä kuntien ja seurojen välillä kuin myös PoPLin kanssa. Keskustelujen pohjalta voidaan myös rakentaa tulevaa maakuntastrategiaa ja millainen rooli liikunnalla ja urheilulla tulee siinä olemaan. Haluamme kuulla myös millaiset toimet auttaisivat teidän työtänne ja millaisia kaikkia osapuolia hyödyttäviä projekteja voisitte tehdä.

 

Aikataulumme on rakennettu siten, että iltapäivästä klo 14-16 tapaamme kuntien kanssa ja illasta klo 17-19 keskustelemme osittain samoilla teemoilla alueiden seurojen kesken.

 

Jos ette pääse mukaan tapaamiseen, johon oma kuntaanne on suunniteltu, olette tervetulleita johonkin muuhun alueelliseen tapaamiseen, omien aikataulujenne mukaisesti.

 

Tarjoiluja varten pyydämme, että ilmoittaudutte ennakkoon alle olevasta linkistä. Samalla voitte ilmoittaa aiheita, joista haluatte yhteisesti keskustella.

 

Ilmoittaudu tästä linkistä

 

 

Lisätietoja:

 

Marko Keskitalo

seurakehittäjä

050-4060288

marko.keskitalo(a)popli.fi