Uutisia

Urheiluseurat ja -joukkueet, koululuokat sekä yhdistykset voivat hankkia varoja kätevästi ja tehokkaasti uudella ja kesäisellä Suvilyhty-arvalla.
Pyörällä päästään! -projekti polkaistiin käyntiin Nallikarissa helatorstaina 10.5. järjestetyllä maksuttomalla starttitapahtumalla. Tapahtumassa vieraili päivän aikana yli 200 innokasta kävijää!
Tervetuloa urheilupsykologi Terhi Metsin psyykkisen valmennuksen koulutukseen Virpiniemeen 8.5.2018 klo 16.30-20.00.
Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho on myöntänyt lähes neljä miljoonaa euroa seuratukena liikunta- ja urheiluseuroille. Tavoitteena on mahdollistaa lapsille ja nuorille liikunnan harrastaminen ohjatussa seuratoiminnassa ja laskea harrastamisen kustannuksia. Avustukset myönnetään Veikkauksen tuotosta. Tukea myönnettiin yli neljällesadalle hankkeelle. Pohjois-Pohjanmaalla tukea sai kolmisenkymmentä liikunta- ja urheiluseuraa.
Lähde mukaan viettämään Unelmien liikuntapäivää vuoden retkikohteeseen Rokualle to 10.5.2018. Tapahtumaan järjestetään maksuton lättähattukuljetus Oulusta.
PoPLin ja Oulun seudun muistiyhdistyksen yhteinen Eikka-bussi kiertue kiertää kunnissa toukokuusta eteenpäin. Kiertue toteutetaan yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa.
RSS ATOM