Kunnon Laiva jälleen elokuussa 2017

17.1.2017

Nyt Kunnon Laivalle myös Oulusta bussilla. Varaa koulutus- ja verkostoitumispäivät koko porukalle!

Kunnon Laiva

Iloista ja rentoa meininkiä – tervetuloa mukaan!

Kunnon Laiva on terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisten koulutus- ja verkostoitumistapahtuma. Joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma kokoaa noin 1500 liikunta-, sosiaali- ja terveystoimen ammattilaista sekä aikuisten kunto- ja terveysliikunnasta kiinnostunutta viikonlopun risteilylle Helsingistä Tukholmaan. Ensimmäinen Kunnon Laiva järjestettiin vuonna 2002.

Kunnon Laivan ohjelma koostuu mielenkiintoisista asiantuntijaluennoista, monipuolisesta näyttelyosiosta ja liikuntamaistiaisista merellisissä tunnelmissa. Laiva on lauantaipäivän Tukholman satamassa, jolloin on mahdollisuus osallistua erilaisille retkille Tukholmassa tai nauttia liikuntamaistiaisista laivan kannella. Iltaohjelman vauhdista vastaa sekä meno- että paluumatkalla Kunnon Laivan tähtiesiintyjä.

Kunnon Laivan järjestelyistä vastaa Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma.

Ajankohta

Helsinki–Tukholma–Helsinki 18.–20.8.2017 Silja Serenade.

 

Kenelle

Kunnon Laiva on suunnattu liikunta-, sosiaali- ja terveystoimen ammattilaisille, liikunta- ja kansanterveysjärjestöjen toimijoille, työyhteisöjen hyvinvointivastaaville, KKI-hankkeiden toimijoille sekä kaikille aikuisten kunto- ja terveysliikunnasta kiinnostuneille.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset www.kunnonlaiva.fi

Katso Kunnon Laiva video