PoPLi hakee seurakehittäjää

28.11.2016

Seurakehittäjän tehtävänä on edistää kokonaisvaltaista seuratoiminnan kehittämistä. Hakuaika päättyy 9.12.2016.

Haemme palvelukseemme määräaikaista

Seurakehittäjää

Tehtävänä on edistää kokonaisvaltaista seuratoiminnan kehittämistä, erityisesti seurahallinnon koulutuksien ja kehitysprosessien avulla yhdessä alueemme seurojen kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu seurafoorumien ja kuntayhteistyön lisääminen sekä eri tapahtuminen toteutus.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää liikunta- tai muuta soveltuvaa koulutusta. Työ edellyttää mahdollisuutta myös ilta- ja viikonlopputyöhön. Arvostamme liikunta-alan työkokemusta, yhteistyötaitoja ja esiintymiskykyä. Toivomme myös rohkeaa asennetta esittää uusia näkemyksiä seuratoiminnan kehittämiseksi.

Tehtävä tarjoaa itsenäisen ja yhteistyötä edellyttävän tehtäväkentän. Tarjoamme modernin työympäristön ja innostavan työyhteisön. Tehtävä on haastava näköalapaikka maakunnan urheilussa. Tulokset raportoidaan aluejohtajalle.

Tehtävä täytetään 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuus kestää 30.6.2018. Tehtävä jatkuu mahdollisesti määräajan jälkeen.

Hakemukset palkkatoivomuksen ja ansioluettelon kera toimitetaan perjantaihin 9.12.2016 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteella: esko.hassinen@popli.fi.

Lisätietoja antaa aluejohtaja Esko Hassinen, puh. 0400 364642.