Varaa paikkasi Matka Hyvään kuntoon hyvinvointirekkaan 26.4. Tulosta kohti -tilaisuudessa.

21.3.2016

Starttaa matkalle ja varaa paikkasi hyvinvointirekkaan elokuulle Tulosta kohti -tilaisuudessa tiistaina 26.4.2016, jolloin saat kokonaisuudesta suurimman hyödyn. Tilaisuus on suunnattu yrittäjille sekä yritysten ja julkisyhteisöjen johtajille ja esimiehille.

Hyvä yrittäjä, johtaja tai esimies!

Johda itsesi ja työyhteisösi matkalle, joka lisää työpaikkasi hyvinvointia. Tarjolla on työyhteisöille valmis paketti, jolla voi aloittaa hyvinvoinnin tavoitteellisen johtamisen tai ylläpitää sitä.

 

Tulosta kohti -tilaisuus

Aika: Tiistai 26.4.2016 klo 13.00–15.00

Paikka: Veteraanikatu 1, 90130 OULU, Kymmenen virran sali 4 krs.

Iltapäivän aiheina:

  • Työyhteisön tuottavuutta parannetaan hyvällä johtamisella
  • Hyvinvoiva henkilöstö on tärkein tuottavuuden tekijä
  • Oikeilla tavoitteilla tekojen kautta tulokseen
  • Fyysisellä kunnolla ja työkyvyllä on vahva yhteys
  • Matka hyvään kuntoon -rekan palvelut edistävät henkilöstön voimavaroja

Mahdollisuus varata testit omalle työyhteisölle rekkatapahtumaan

Rekka Oulussa 24.–25.8.2016

KOKO TILAISUUDEN OHJELMA (liite)

 

Tulosta kohti -tilaisuus on maksuton. 

 

Ilmoittautumiset tilaisuuteen 22.4.2016 mennessä osoitteessa:

http://www.popli.fi/koulutus/koulutuksiin-ilmoittautuminen/tulosta-kohti-oulu-26-4/

 

Tilaisuuden järjestävät Työelämä 2020 – Pohjois-Pohjanmaan alueverkosto, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Tuottavuutta ja laatua yhteistyöllä Pohjois-Suomen yrityksiin -hanke, Business Oulu, Teknologiateollisuuden Työkaari kantaa -työhyvinvointihanke, Pohjois-Pohjanmaan liitto, MTK-Pohjois-Suomi, Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry ja Kunnossa kaiken ikää -ohjelma.

Tilaisuus on osa Matka hyvään kuntoon -kampanjaa, joka tarjoaa työyhteisöille tukea fyysisen aktiivisuuden huomioimiseen osana työhyvinvointia ja työhyvinvoinnin johtamista.

 

Matkan jatko-osana 

Matka hyvään kuntoon -rekka ja -bussi kiertävät vuosina 2016–2017 Pohjois-Pohjanmaalla kannustamassa hyväntuulisella ja rennolla otteella liikkumiseen, arjen aktiivisuuden lisäämiseen sekä terveellisiin ruokailutottumuksiin.

Tulosta kohti -tilaisuudessa yritykselläsi on mahdollista varata juuri teidän työyhteisölle sopiva testiaika. Näin vältytte ylimääräiseltä jonottamiselta testipäivänä. Matka hyvään kuntoon -rekasta saat maksutta tietoa omasta ja työyhteisösi kunnosta.

Ø     Rekan lämpimissä sisätiloissa toteutetaan Kehon kuntoindeksi -testit, joiden tekeminen onnistuu tavallisissa vaatteissa, hikoilematta ja hengästymättä noin 20 minuutissa.

Ø     Tulokset kertovat fyysisestä kunnosta ja sen yhteydestä työkykyyn. Tilaa työyhteisökohtainen yritysraportti tai itsellesi yrittäjäraportti.
 

Ø     Lisätietoja www.matkahyvaankuntoon.fi