Tervetuloa seurojen/yhdistysten veropäivään 26.4.2016

26.2.2016

Tule kuulemaan yhdistysverotuksen ajankohtaisista asioista seurojen/yhdistysten veropäivään huhtikuussa. Asiantuntijana seminaarissa on Lauri Savander.

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry sekä Oulun Seudun Leader ry järjestävät Yhteisöllisyydellä elinvoimaa -hankkeen merkeissä seurojen/yhdistysten veropäivän tiistaina 26.4.2016 klo 8.15-16 ODL-talon Wegelius-salissa.

Aiheena on yhdistystoiminnan verotus ja asiantuntijana Lauri Savander, tuloverotuksen johtava veroasiantuntija Savo-Karjalan yritysverotoimistosta, jonne on keskitetty muun muassa kaikkien suomenkielisten yhdistysten verotustehtävät.

Seminaarin keskeisiä teemoja

  • Ajankohtaiskatsaus yhdistysten verotuksen tilanteeseen
  • Yleishyödyllisyydestä lyhyesti
  • Varainhankinnan ja palvelutoiminnan verotus
  • Talkootyön verotuksen haasteet
  • Seurojen / yhdistysten toiminnassa mukana oleville maksettavat korvaukset  (kustannusten korvaukset, stipendit ja vähävaraisten tukeminen)

Seminaariin ovat tervetulleita seurojen / yhdistysten hallitusten jäsenet, puheenjohtajat, toiminnanjohtajat, rahastonhoitajat, jaostojen vastuuhenkilöt sekä kaikki yhdistysten verotuksesta kiinnostuneet.

Seminaari on ilmainen Oulun Seudun Leader -alueen kunnissa toimivien seurojen /  yhdistysten jäsenille (Oulu, Ii, Kempele, Muhos, Utajärvi ja Pudasjärvi). Muille koulutuksen hinta on 100 € / henkilö.

Katso tarkemmat tiedot veropäivästä

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.4.2016