Yhteisöllisyydellä elinvoimaa -hanke tuo koulutukset lähelle yhdistyksiä

12.2.2016

Onko yhdistykseenne tullut uusia toimijoita tai olisiko muuten vain hyvä kerrata yhdistystoiminnan perusasioita? Entä miten yhdistyksenne viestintä on hoidettu? Pohdituttavatko yhdistysten verotuskysymykset? Olisitko kiinnostunut tai tiedätkö innokkaita nuoria, jotka haluaisivat ohjata lasten liikuntakerhoja? Nyt on loistava mahdollisuus kouluttautua – ja vieläpä täysin maksutta!

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n sekä Oulun seudun Leader ry:n Yhteisöllisyydellä elinvoimaa -hankkeen avulla elävöitetään paikallisten yhdistysten toimintaa ja kehitetään toiminnan laatua, kannustetaan lapsia ja nuoria liikunnalliseen elämäntapaan sekä osallistetaan nuoria yhteisölliseen toimintaan.

Hankkeessa järjestetään yhdistysten jäsenille hallintoon, johtamiseen, viestintään ja verotukseen liittyvää koulutusta sekä liikuntakerhon ja liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksia. Koulutukset ovat maksuttomia Oulun seudun Leader -alueen yhdistyksissä toimiville. Alueeseen kuuluvat Oulun maaseutumaisten alueiden lisäksi Ii, Kempele, Muhos, Pudasjärvi ja Utajärvi. Myös muut ovat tervetulleita koulutuksiin, jos tilaa on, mutta heille koulutukset ovat maksullisia.

Hankkeeseen kuuluvat koulutukset:

  • Hyvän yhdistyksen hallinto
  • Hyvän yhdistyksen johtaminen
  • Hyvän yhdistyksen viestintä
  • Hyvän yhdistyksen verotus
  • Liikuntakerhon ohjaajakoulutus
  • Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus

Koulutusten lisäksi hankkeessa tuetaan kehittämisprojekteilla paikallisten yhdistysten pitkäjänteistä kehittämistä sekä käynnistetään matalan kynnyksen kerhotoimintaa lapsille yhteistyössä yhdistysten kanssa.

Avointen koulutusten lisäksi järjestämme koulutuksia myös tilauksesta.

Katso lisätiedot ja koulutuskalenteri

Lisätiedot:

Yhdistystoiminnan koulutukset

Kehittämispäällikkö Juha Haajanen, puh. 050 543 6366, juha.haajanen(at)popli.fi

Liikuntakerhon ja liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutukset

Lasten ja nuorten liikunnan päällikkö Mari Patanen, puh. 040 720 7960, mari.patanen@popli.fi

Hanke yleensä

Aluejohtaja Esko Hassinen, puh. 0400 364 642, esko.hassinen@popli.fi