Oletko graafisen tai media-alan opiskelija? Osallistu logosuunnittelukilpailuun!

14.1.2016

PoPLi:n nimi muuttui loppuvuodesta Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:ksi. Muutoksen ja viime vuotisen 20-vuotisjuhlan kunniaksi järjestö haluaa nykyaikaistaa ja piristää ulkoista ilmettään – alkaen logosta.

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry järjestää logosuunnittelukilpailun graafisen suunnittelun, media-alan tai vastaavan opiskelijoille Pohjois-Suomessa. Logon tulisi viestittää PoPLin arvoja, joita ovat läpinäkyvyys, yhdenvertaisuus, muutosvalmius ja reilu peli. Lisäksi logon tulee ilmentää PoPLin monipuolista toimintaa liikunnan ja urheilun hyväksi Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Kilpailuaika: 21.12.2015–14.2.2016

Tallennusmuoto ja saate: Logoehdotukset tulee toimittaa PDF- tai JPG-muodossa. Työn saatteeksi tulee liittää lyhyt (alle 1 000 merkkiä) kuvaus työstä ja sen ideasta.

Toimitusosoite: Työt saatteineen toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen terhi.kannisto(at)popli.fi.

Rajoitukset: Sama henkilö saa osallistua kilpailuun enintään kolmella (3) työllä. Voittajatyön käyttöoikeus siirtyy kokonaisuudessaan Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:lle.

Palkinnot: Logokilpailun voittajatyön suunnittelija palkitaan 500 euron rahapalkinnolla. Kolme parasta työtä suunnittelijoineen esitellään PoPLin verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Raati: Kilpailun kolme parasta työtä valitsee PoPLin henkilöstöstä ja työvaliokunnasta koottu raati. Kolmen parhaan työn joukosta voittaja valitaan saman raadin toimesta, mutta suurella yleisöllä on myös mahdollisuus vaikuttaa valintaan.

Lisätiedot kilpailusta:

Markkinoinnin ja viestinnän suunnittelija Terhi Kannisto, puh. 050 406 0288, terhi.kannisto(at)popli.fi

Aluejohtaja Esko Hassinen, puh. 0400 364 642, esko.hassinen(at)popli.fi