Pohjois-Pohjanmaan Hyvinvointifoorumi 2015

30.3.2015

Huomenna alkava Pohjois-Pohjanmaan Hyvinvointifoorumi 2015 (31.3.-1.4.2015) järjestetään Tiedekeskus Tietomaassa (Nahkatehtaankatu 6) Oulussa ja se on maakunnan hyvinvointiohjelman vuosittainen päätapahtuma. Oulussa järjestettävän kahdeksannen Hyvinvointifoorumin teemana on ”Muutos Nyt! Levitämme yhdessä hyvää.”. Foorumi kokoaa yhteen kansallisia asiantuntijoita ja maakunnallisia hyviä esimerkkejä kuulijoille.

Tilaisuuden tarkoituksena on välittää viimeisintä tietoa ja hyviä käytäntöjä, tehdä tunnetuksi järjestötyötä sekä tutustua tulevaisuuden hyvinvoinnin megatrendeihin, antaa tunnustusta onnistuneista toimintatavoista, lisätä kumppanuutta sekä tutustua kansalaisten tulevai-suuden vaikuttamismahdollisuuksiin ja kansalaisviestintään.

Seminaaritilassa on näyttelyalue, jossa voi tutustua näytteilleasettajien tarjontaan.
Hyvinvointi-auto Eikka on myös paikalla. Eikka on Pohjois-Pohjanmaan liikunnan kiertävä testaus- ja ennaltaehkäisevän työn yksikkö. Eikassa ja sen ohella järjestettävissä hyvinvointiasemilla vierailee vuosittain noin 10 000 asiakasta. Esittelypisteellä on mahdollista tehdä kehonkoostumusmittaus Inbody-720 laitteella ja tutustua Eikan muuhun toimintaan.

Foorumissa palkitaan viidennen kerran vuoden hyvinvointiteko. Haemme nyt hyviä toimintatapoja hyvinvointiin liittyen, jotka liittyvät verkostoyhteistyöhön, hyvien käytäntöjen levittämiseen tai kansalaisten osallistamiseen. Pyydämme esityksiä hyvinvointiteon saajasta 15.3.2015 mennessä tämän linkin kautta.
Asiantuntijaraati valitsee kolme ehdokasta, jotka esittelevät toimintaansa seminaarin ensimmäisenä päivänä. Seminaariyleisöllä on mahdollisuus äänestää voittaja, joka julkistetaan foorumin toisena päivänä.

Tilaisuudessa on käytössä viestiseinä ja yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun monikanavaisesti. Keskustelu heijastetaan valkokankaalle.
Osallistumiskanavat: web, facebook ja twitter. Käytetään yhteistä tunnistetta #HVF2015

Sitovat ilmoittautumiset seminaariin 15.3.2015 mennessä tämän linkin kautta. Seminaari on osallistujille maksuton sisältäen kahvitarjoilun. Omakustanteinen lounasmahdollisuus on seminaaripaikalla noutopöydästä. Lounaan hinta on 10 euroa. Matkoista ja majoituksesta jokainen vastaa itse.

Päivien ohjelman järjestävät yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan liitto, Kaste-ohjelma sekä Signaalit- ja trendit –ennakointihanke. Hyvinvointifoorumin suunnittelussa ja toteutuksessa on mukana myös Pohjois-Pohjanmaan järjestöneuvottelukunta.

Lisätietoja ohjelmapäällikkö Leena Meriläinen, Kaste-ohjelma, Pohjois-Suomi, p. 044 7034 093 ja suunnittelupäällikkö Ilpo Tapaninen, Pohjois-Pohjanmaan liitto, p. 050 3017 546