Kehonkoostumusmittausta seniorilinjalla Pohjola-Opistolla

24.11.2014

PoPLin Inbody-laitteilla ja asiantuntijan opastuksella tehtiin kehonkoostumusmittausta Oulun Seudun Setlementti ry:n Seniorilinjalaisille.

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry lainasi kehonkoostumuksen mittaukseen tarkoitettuja Inbody-laitteitaan Oulun Seudun Setlementti ry:n Pohjola-opiston Seniorilinjalaisten käyttöön 19.11.2014. Mittauksiin osallistui reilut kymmenkunta seniorilinjalaista, jotka saivat Satu Haajasen opastuksella tärkeää tietoa oman kehonsa tilanteesta lihaskunnosta rasvan määrään.

Seniorilinjalla opiskeleva ja aktiivisesti liikkuva Maija-Liisa Ukkola kertoo käyneensä mittauksissa aiemminkin ja omien tulostensa olevan hyviä. ”Mittauksissa on hyvä käydä säännöllisesti. Ne ovat hyödyllisiä erityisesti niille, joilla on tarvetta tehdä muutoksia elämäänsä. Mittaukset kannustavat muutosten tekoon, ja niiden avulla saa myös hyvin tietoa omasta edistymisestä.”

Seniorilinja on lukukauden mittainen kokonaisuus, joka on suunnattu eläkeikää kolkutteleville tai eläkkeellä jo oleville henkilöille. Osallistujat tutustuvat kolmena päivänä viikossa erilaisiin liikunnan mahdollisuuksiin, taito- ja taideaineisiin, monipuolistavat tietoteknistä osaamistaan, keskustelevat eri teemoista sekä tekevät vierailukäyntejä eri kohteisiin. Seniorilinja on yhteisöllinen, aktivoiva ja lämminhenkinen linja, joka järjestettiin tänä syksynä neljättä kertaa.

Setlementti ja Seniorilinjalaiset kiittävät lämpimästi PoPLia yhteistyöstä!