Nappaa vinkit seurojen varainhankintaan

6.10.2014

Valo tarjoaa kaikkien suomalaisten urheiluseurojen käyttöön kannattavia ja luotettavia varainhankintakeinoja. Valitse sopivat vaihtoehdot ja kerrytä seuran kassaan rahaa!

100 x 3 x 50 € = 15 000 €!

Tele Finlandin avulla seurat ja joukkueet voivat kerryttää toimintaansa varoja. Jos esimerkiksi seuran jäsenistä 100 lähtee mukaan ja keskittää kolme perheen puhelinliittymää Tele Finlandille, maksaa Tele Finland seuralle tai joukkueelle 50€/liittymä eli 15 000 €.
Lue lisää ja tee sopimus vaikka heti! 

Olympiasähköllä varoja urheiluun!

Suomen Olympiakomitean ja energiayhtiö Loisteen yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden tukea suomalaista urheilua edullisella sähkösopimusvalinnalla. Olympiasähkö on myös varainhankintakeino urheiluseuroille, jonka avulla voi kerryttää helposti varoja oman seuran toimintaan.
Esimerkki: keräätte seurallenne 6000 € = 100 jäsentä x 3 sopimusta x 20 €.
Ilmoita seurasi mukaan!

Verkkokumppanuus – klikkaa tukea seuralle!

Verkkokumppanuus on Veikkauksen pelien pelaamista tietokoneella tai mobiililaitteilla niin, että verkkokumppaniseura saa pelatuista peleistä palkkion. Jos 200 seuran vaikutuspiirissä olevaa henkilöä pelaa seuran linkkien kautta vaikkapa lottoa seitsemän euroa viikossa, tienaa seura vuodessa noin pari tonnia.
Tutustu toimintaan ja ilmoita seurasi mukaan.

Urheilun apteekkituotteet helposti ja nopeasti!

Sporttiapteekki.fi on uudenlainen urheilijan ja valmentajan kauppapaikka, joka tarjoaa urheilun kattavimman apteekkivalikoiman nopeasti ja kilpailukykyisillä hinnoilla.
Hyödynnä etukoodi: VALO.
Saat -15% alennuksen loppusummasta (ei koske lääkkeitä) 31.10.2014 asti.
Lue lisää

Urheilun unelma-arpa

Seurat voivat tilata ja myydä Unelma-Arpoja jatkuvasti. Uudella urheilun virallisella arpajaiskonseptilla on tavoitteena kerätä miljoonia euroja kaikkien lajien urheiluseuroille sekä lasten ja nuorten urheilun tukemiseen. Seuroille maksettavan myyntiprovision lisäksi Urheilun Unelma-Arpa tulouttaa arpajaistuoton ylijäämän takaisin seurojen nuorisoliikuntaan. Nyt kannattaa lähteä mukaan varainkeruuseen!
Tilaa arvat unelma-arpa.fi tai 050 573 9385.

Kaikki urheilumatkat jopa -15%!

Varaa matkat ja majoitukset nopeasti ja edullisesti ebookersilta. Urheilun omat hintaedut jopa -15% / matkustaja.
Edut koskevat kaikkea urheilumatkailua, myös fanimatkoja. ebookersin sopimus ei sulje pois jo olemassa olevia yhteistyösopimuksia, vaan parantaa mahdollisuuksia edullisempien matkahintojen löytämiselle. Lue lisää

Katso myös muita etuja:
sport.fi/yritysedut