SuomiMiehen aineenvaihduntaviikko - tehotreeni lisää kulutusta jopa 72 tunniksi

11.6.2014

Elimistössä on koko ajan käynnissä valtava määrä kemiallisia prosesseja, jotka kuluttavat energiaa. Lihasten aineenvaihdunta vaikuttaa merkittävästi kalorinkulutukseen lepotilassa. Tietynlaisella treenillä SuomiMies voi tehokkaasti kiihdyttää aineenvaihduntaansa. Se kannattaa, sillä virkeä aineenvaihdunta ja sitä kautta isompi kalorinkulutus levossa auttaa pysymään hoikkana.

Seuraavalla viikkomallilla varmistat, että aineenvaihduntasi on sopivasti kierroksilla koko ajan, mutta samalla ehdit palautua kovatehoisesta treeneistä.

Ma Kuntosali
Ti   Matalatehoinen kestävyys, esimerkiksi sauvakävely
Ke  Kovatehoinen kestävyystreeni (vauhtiliikunta tai intervalli)
To  Lepo
Pe  Kuntosali
La  Matalatehoinen treeni
Su  Lepo


Lue tarkemmat treenikuvaukset Ilta-Sanomien Terveys -osiosta!

Muista myös:

Pohjois-Pohjanmaan Liikunnan SuomiMies- ja Nainen testiauto Utajärven uudella torilla ke 11.6 klo 15-19.00.
Kevään 2014 viimeinen avoin testiautotapahtuma: Pohjois-Pohjanmaan liikunnan (PoPLi) liikuntaneuvonta-auto vierailee tiistaina 17.6.2014 klo 12.00-15.00 Muhoksen torilla ja klo 16.00-18.00 Päivärinteen Salella.


Kaikilla mahdollisuus testata itseään mm. Inbody- (kehonkoostumusmittaus) ja Suomimies/Suominainen kuntotesteillä. Mahdollisuus tutustua bussiin ja saada samalla vinkkejä oman kunnon hoitamiseen. Kaikki testaukset ovat ilmaisia.

Tervetuloa saamaan tietoa omasta kunnosta ja keskustelemaan liikuntaan liittyvistä asioista. Lisätietoja: Juha Pesonen p. 044 497 0403.

Muhoksen kunta / liikuntapalvelut ja PoPLi.

 

Kuva: Studio Juha Sorri
PoPLin liikunta-auto asemissa Merijärven kirkonkylällä 5.6.